NOU LOGO BUTLLETÍ 052019
DESTACAT D'AQUEST MES

La clau de l'estalvi per la jubilació: començar aviat i amb constància. Què més haig de tenir en compte?

1

Seguretat. Quin nivell de risc vull assumir? Vull arriscar part de la inversió per obtenir una millor rendibilitat a llarg termini?

2

Disponibilitat. Els diners que estalvio per a la jubilació, els haig de poder recuperar abans de jubilar-me?

3

Fiscalitat. Prefereixo tenir un estalvi fiscal quan faci les aportacions o bé, prefereixo tenir l'estalvi quan em jubili?

PENSIONS 2019

Et mous a les xarxes socials? Si és així, busca'm i segueix-me per estar al dia de la meva activitat!!

facebook twitter website instagram linkedin 
DE LA MA

ALLIANZ PPA DINAMICO

A l'invertir un % de prima en renda variable, l'expectativa de rendibilitat pel client és superior, i no hi ha risc perquè el producte garanteix el capital.

A diferència dels Plans de Pensions, que inverteixen en renda variable, en el PPA Dinamico no existeix la possibilitat d'obtenir rendes negatives. El producte garanteix un capital mínim en cas de jubilació, mort o invalidesa del client. I combina el millor de la renda variable (la major expectativa de rendibilitat a llarg termini) sense que el client assumeixi cap risc, al comptar amb la garantia del capital invertit.
ALLIANZ PENSIONES (1)-6
REPTE 2019

Ajuda'm a créixer

Si em recomanes a algú que encara no és client, i aquesta persona acaba contractant una pòlissa nova amb una prima anual superior a 300€, rebràs una Smartbox de regal
smartbox2017
water-2045469_1920
VALORS

Tranquil·litat

Vull sincerament que tots els meus clients estigueu tranquils amb les assegurances que contracteu. La meva formació i experiència em marquen el camí per assessorar-vos a contractar la pòlissa que millor pot cobrir les vostres necessitats. La vostra tranquil·litat és la meva.
logo MCP web
MailPoet