capçalera del butlleti 122019
DESTACAT D'AQUEST MES

Al 2020 estem d'aniversari! reader, 5 anys al teu servei

1

Durant aquests primers 5 anys m'he esforçat en assessorar-te el més bé possible sobre la millor manera de protegir el teu patrimoni, la teva salut, els teus estalvis

2

Estic orgullosa de la feina feta fins ara i de la xarxa de clients que he aconseguit gràcies a totes i tots els que m'heu fet confiança des del primer dia. M'omple de goig veure com cada vegada sou més!

3

Encaro el futur amb molt d'optimisme i il·lusió. Espero poder continuar comptant amb el el teu suport durant molts anys més. Per la meva part, estic a la teva disposició

Gràcies (1)

Et mous a les xarxes socials? Si és així, busca'm i segueix-me per estar al dia de la meva activitat!!

facebook twitter website instagram linkedin 
DE LA MA

LES COMPANYIES AMB LES QUE TREBALLO

9 companyies per oferir-te sempre les millors alternatives

LOGOS COMPANYIES 2019
REPTE 2020

5è aniversari

Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
gifts-3883219_1920
colored-pencil-3987166_1920
VALORS

Objectivitat

Quan un client em demana assessorament per a una determinada assegurança, comparo els diferents productes de les diferents companyies que tinc en cartera i li explico en què es diferencien, no només en preu, sinó en garanties i cobertures. Perquè en base a aquest assessorament, trii la que millor s'adapti a les seves necessitats. Amb total llibertat.
logo MCP web
MailPoet