capçalera del butlleti 122019
DESTACAT D'AQUEST MES

Les assegurances de vida

1

L'assegurança de vida s'ha de contractar pensant en qui més t'estimes, no només en el deute que tens amb el banc

2

En el cas de tenir família o un préstec hipotecari o personal, és del tot recomanable contractar-la, per poder mantenir l'equilibri econòmic en cas d'un contratemps

3

No és obligatori tenir contractada l'assegurança de vida amb l'entitat bancària on tens la hipoteca. De fet, és molt més econòmic contractar-la fora.

Et mous a les xarxes socials? Si és així, busca'm i segueix-me per estar al dia de la meva activitat!!

facebook twitter website instagram linkedin 
DE LA MA
VIDA PLUS 2020

PLUS ULTRA VIDA

Plus Ultra ha dissenyat una assegurança de vida moderna i flexible.

Una assegurança de vida amb serveis exclusius que pots fer servir des del primer dia, com el Testament On-line o els serveis d'orientació mèdica o consulta jurídica telefònica.
Pots afegir-hi la cobertura d'invalidesa permanent i absoluta, així com assegurar el doble del capital en cas de defunció o invalidesa, o fins i tot el triple si l'origen és un accident de circulació.
I totalment flexible, ja que pots decidir el capital amb el què garanteixes el futur de la teva família en el cas en què es produeixi un contratemps.
REPTE 2020

5è aniversari

Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
gifts-3883219_1920
water-2045469_1920
VALORS

Tranquil·litat

Desitjo sincerament que els meus clients estigueu tranquils amb les assegurances que contracteu. La meva professionalitat i experiència em marca el camí per assessorar-vos a contractar la pòlissa que millor pot cobrir les vostres necessitats. La vostra tranquil·litat és la meva.
logo MCP web
MailPoet