capçalera del butlleti 122019
DESTACAT D'AQUEST MES

CAP A UNA NOVA REALITAT

1

A mesura que anem "desconfinant-nos", tornen els desplaçaments. Molts evitarem agafar el transport públic. La bicicleta s'ha convertit en el mitjà de transport preferit (seguida del patinet elèctric)

2

El tele-treball ha arribat per quedar-se. Això tindrà unes implicacions importants, tant a nivell operatiu com de seguretat informàtica per a les empreses. La tecnologia ha de seguir avançant, per conciliar millor la vida laboral i familiar.

3

La pandèmia ha destapat una preocupació creixent per l'estalvi i la seguretat. S'aprecia un increment en la demanda d'assegurances de vida, però també d'estalvi amb productes de baix risc i sostenibles.

A l'article que he escrit aquest mes, que pots llegir en 3 minuts, comento un estudi que ha realitzat CapGemini sobre com ha afectat el Covid-19 al consumidor del sector financer, on s'hi inclouen les assegurances, i quin impacte pot tenir en un futur proper.
Clica al botó per llegir-lo ara
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé
facebook twitter instagram linkedin 

D E L A M A

MUSSAP TANDEM

MUSSAP

TÀNDEM

Si ets un amant de la bicicleta, aquest és el producte ideal. Està pensat perquè es pugui ajustar a les necessitats de cadascú. Hi ha dues modalitats bàsiques de contractació:
1. Pack Assistència. A partir de 28€ anuals. Inclou la responsabilitat civil fins a 150.000€, reclamació de danys i defensa i l'assistència en viatge més complerta a partir de 2 kms de casa teva: trasllat sanitari, rescat, recollida i enviament de la bicicleta (fins a 300€) o fins i tot, indemnització en cas de pèrdua total de la bicicleta en cas d'accident (fins a 500€)
2. Pack bicicleta. A partir de 80€ anuals. El pack assistència i opcionalment, els danys a la bicicleta per causa d'accident i si queda afectat el quadre, i/o el robatori de la bicicleta (a casa o a fora de casa).
Aquestes dues garanties opcionals tenen una franquícia del 10% (mín. 150€). El cost anual de l'assegurança va en funció, entre d'altres, del valor de la bicicleta.

C O V I D - 1 9

FUNDACION CASER
Està duent a terme aquestes dues campanyes, dirigides a qualsevol persona que durant aquestes setmanes de confinament necessiti acompanyament telefònic o ajuda psicològica. Atenció telefònica gratuïta. Pots ampliar la informació aquí
fundacioncaser052020

5è A N I V E R S A R I

Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
Gràcies (1)
hands-1797401_1920
VALORS

Professionalitat

Abans de qualsevol contractació, els corredors estem obligats a facilitar informació al client, suficientment motivada, sobre les opcions d'assegurança seleccionades, en funció del nostre criteri professional.
logo MCP web
MailPoet