PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

ARA ÉS EL MOMENT

1

De pensar en el futur

Una assegurança de vida és una eina important de protecció personal i familiar davant d'una defunció.
Pot considerar-se com un acte de responsabilitat amb els qui més estimem i un pla d'acció per tal que la família pugui continuar endavant (econòmicament parlant) quan nosaltres no hi siguem.

2

De protegir casa teva

Casa teva és de llarg, on has invertit més diners al cap dels anys. Tant si és de propietat, com de lloguer, et convé tenir-la protegida davant d'accidents causats per l'aigua, foc, per fenomens meteorològics, possibles robatoris o Responsabilitat Civil. Les assegurances multirisc de la llar et cobreixen davant d'aquestes situacions i moltes més.

3

De cuidar els teus

La salut és el bé més preuat que tenim.
A Catalunya gaudim d'un sistema sanitari públic de qualitat, però que cada vegada està més saturat. Si vols gaudir d'un accés ràpid i eficaç a la xarxa de salut privada, una assegurança de salut és la solució. Però no a qualsevol preu. Abans de contractar, compara cobertures, tractaments, serveis especials...
Et calen més motius? A l'article d'aquest mes tens unes quantes idees que potser t'acaben d'ajudar a decidir-te. Clica al botó per llegir-lo (només seran 4 minuts)
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé

D E L A M A

CASER CONNECT 2020

CASER

COMERÇ CONNECT

Un producte únic al mercat per protegir el teu negoci, amb totes les garanties i cobertures que esperes. Una assegurança personalitzada per cada tipus de negoci. Inclou, entre d'altres, el servei CASER ACADEMIA EMPRESAS gratuita, per obtenir la millor formació on line en idiomes (anglès, francès, alemany i italià) i cursos professionals de diferents categories (administració i gestió, marqueting, turisme, informàtica, alimentació...). Els cursos inclouen classes amb explicacions, exercicis pràctics i test d'autoevaluació. Un servei únic al mercat, per a un producte que et vol connectat amb el futur.

C O V I D - 1 9

ALLIANZ FOR LIFE
Pensa global i actua local. Aquest és el lema #AllianzForLife.
Dels diferents projectes en marxa a l'estat, destaquem el Projecte OxyGEN, en el que Allianz col·labora amb Protofy per fer arribar respiradors d'emergència a tot el món.
allianzforlife
5è A N I V E R S A R I
Gràcies (1)
Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
VALORS

Servei

La meva vocació és ser-te útil: a l'hora d'assessorar-te en la contractació de qualsevol assegurança, quan tinguis qualsevol dubte en relació a un contracte d'assegurança, quan necessitis utilitzar els serveis de la pòlissa...Estar sempre al teu costat!
navalla suissa
logo MCP web
MailPoet