PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

AQUESTA TARDOR, FES SALUT

1

Torna als hàbits saludables

Fes més exercici, mantingues una dieta sana i equilibrada, dorm un mínim de 7 hores cada dia, busca un espai per tu i poder descansar de les rutines laborals i familiars (per llegir un llibre, passejar, fer ioga..)
Viu el moment i aprofita tot el temps que puguis per compartir-lo amb els qui més t'estimes

2

Cuida't


En els temps que estem vivint, ara més que mai és important cuidar la nostra salut.
Poder accedir ràpidament a un especialista mèdic és fonamental per detectar qualsevol problema a temps i solucionar-lo.
Tenim la sort que a Catalunya disposem d'uns sistema públic de salut de primer nivell. Ara bé, la pandèmia està estressant el sistema al màxim, i l'atenció actual no és la que desitjaríem.

3

Deixa la teva salut en bones mans

Si tant tu com la teva família, voleu gaudir d'un accés ràpid i eficaç a la xarxa de salut privada, una assegurança de salut és la solució.
Però no a qualsevol preu. Abans de contractar, compara cobertures, copagaments, quadres mèdics, tractaments, serveis especials...
En salut més que en res més, no només miris el preu!
Et calen més motius? A l'article d'aquest mes tens unes quantes idees que potser t'acaben d'ajudar a decidir-te. Clica al botó per llegir-lo (només seran 4 minuts)
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé

D E L A M A

PREVISORA GENERAL

PREVISALUT

Previsora General és una mútua catalana i la primera entitat asseguradora a obtenir el segell EthSi (Assegurances basades en criteris ètics i de solidaritat).
El seu producte de salut d'assistència bàsica (PREVISALUT BASIC) inclou visites a especialistes, mitjans de diagnosi i tractaments ambulatoris a un preu realment molt competitiu: des de 29,90€/mes per persona, amb un quadre mèdic que inclou tots els centres de referència del nostre abast. I el que és més important: sense copagaments!!!
Si el que vols és una pòlissa de salut complerta, amb hospitalització i intervencions quirúrgiques, el teu producte és el PREVISALUT, a partir de 36€/mes per persona i també sense copagaments!!
A més a més, Previsora General accepta assegurats des dels 3 fins als 67 anys (dels 0 als 3 anys han d'entrar amb un major d'edat).
Vols més informació? Truca'm i parlem-ne... En confiança
PREVISORA GENERAL campanya PREVISALUT BASIC 102020 001
PREVISORA GENERAL campanya PREVISALUT 102020 003
PREVISORA GENERAL campanya PREVISALUT BASIC 102020 002

C O V I D - 1 9

FONS SOLIDARI
El Grup Catalana Occidente ha aportat 2,27 milions d'euros al fons solidari que ha constituit UNESPA (la patronal asseguradora) amb qual es pagarà una assegurança de vida col·lectiva així com també un subsidi pels professionals sanitaris que resultin hospitalitzats a causa del Covid-19. Segons les estimacions d'UNESPA fetes a l'abril, aquest fons donarà cobertura a més de 700.000 persones
1200px-Catalana_Occidente_Logo.svg
5è A N I V E R S A R I
Gràcies (1)
Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
VALORS

Proximitat

M'agrada conèixer a tots els meus clients, i oferir-los un tracte amable i proper.
PROXIMITAT 01
logo MCP web
MailPoet