PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

QUÈ ENS HA DEIXAT EL 2020?

He triat 3 paraules per definir un any difícil d'oblidar

1

Pandèmia

La pandèmia provocada pel virus Covid-19 no ha estat la primera que ha patit la nostra societat, ni tampoc serà la última.
És la primera del segle XXI, i la manera com l'estem afrontant, marcarà un abans i un després en el nostre dia a dia.
Pandèmia també és una paraula que surt a molts dels condicionats generals de les pòlisses... a l'apartat de les exclusions, aquell que no mirem gairebé mai.
La pandèmia ha fet reinterpretar moltes clàusules que fins el març del 2020, passaven desapercebudes. S'han generat situacions complexes, que han derivat en reclamacions judicials, sentències i jurisprudència.

2

Crisi

Per quins motius la pandèmia del coronavirus ha provocat una crisi tan gran a nivell mundial?
Una crisi que no és econòmica (com havia passat en les altres crisi del segle XX), sinó que també és sanitària, social i afecta a tots els països, sense excepció.
El Covid-19 s'ha sumat a d'altres factors com el Brexit, la guerra comercial entre la Xina i els EEUU, a la guerra de preus del petroli entre Rússia i els Emirats Àrabs...
Tot plegat ha estat la tempesta perfecta de la nostra generació.
Però hi ha hagut estats que han sabut gestionar les conseqüències millor que d'altres (per exemple, Nova Zelanda), i per tant, disminuir els efectes d'aquesta crisi. Per què uns si, i els altres, no?

3

Resiliència

Adaptar-se al canvi, desenvolupar-nos positivament davant de situacions adverses.
Aquesta és la paraula (i l' actitud) que ens ha regalat el 2020.
Perquè no tot el què ha passat ha de tenir conseqüències negatives.
N'hem d'aprendre per ser millors.
Evidentment, qui més responsabilitat té en aquesta adaptació al canvi són els estats i els seus governs, que ara han lluitar i posar tots els recursos per no deixar perdre l'estat del benestar.

Però a nivell personal, també n'hem de treure'n un aprenentatge: per millorar i afrontar els canvis amb sentit positiu.

Que el 2021 ens doni l'oportunitat de canviar i millorar a tots plegats!
A l'article d'aquest mes, aprofundeixo una mica més en aquests 3 conceptes. Clica al botó per llegir-lo (només seran 4 minuts)
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé

D E L A M A

ALLIANZ

NOU PLA DE PENSIONS INDIVIDUAL (PPI)
L'últim trimestre de l'any és un bon moment per revisar i replantejar el nostre sistema d'estalvi a llarg termini. Els Plans de Pensions són una molt bona eina per estalviar i obtenir beneficis fiscals en el IRPF.
Allianz ha tret al mercat aquest últim trimestre el seu nou producte ALLIANZ PENSIONES.
Una nova solució integral d'estalvi i inversió, dirigida a totes aquelles persones que, arribat el moment, vulguin rebre una pensió de jubilació o complementar la de la seguretat social.
Allianz Pensiones és una gamma de plans de pensions que compta amb diferents perfils d'inversió que s'adapten segons el nivell de risc, les expectatives de rendibilitat i l'horitzó temporal:
1. Conservador, entre un 0 i un 30% de la inversió en renda variable
2. Moderat, amb una inversió en renda variable d'entre el 30% i el 60%
3. Global, que inverteix entre el 60% i el 100% en renda variable

Vols més informació? Truca'm i parlem-ne... En confiança
ALLIANZ PPI 2020
logo-mussap
MUSSAP QUADRAT

C O V I D - 1 9

PLA DE SOLIDARITAT ENTRE PERSONES
Mussap ha dissenyat el Pla de Solidaritat entre persones que preveu donar facilitats de pagament, en les renovacions de les assegurances, a les persones directament afectades per aquesta crisi. Allargar el termini de pagament, o la possibilitat de fraccionar-lo sense recàrrecs són alguns exemples de les mesures aprovades dins aquest Pla.

S O R T E I G
5 è A N I V E R S A R I

5 aniversari
Com ja us he anat avançant al llarg de tot el 2020, el dia 19/12 sortejarem 5 paneres entre tots els clients (que sigueu persona física, no jurídica) que hagueu contractat o renovat una pòlissa durant el 2020 i que continuï en vigor a 19/12/2020).
Com funcionarà?
Cada un dels clients teniu associat un número d'ordre a la base de dades de la corredoria. Aquest serà el número amb el qual participareu.
El resultat del sorteig es farà públic el mateix 19/12 al migdia
VALORS

Seguretat

Tots els corredors, hem d'estar inscrits en un Registre Administratiu Especial de la DGPFAT de la Generalitat de Catalunya, i sotmesos a la seva inspecció i control. En el meu cas, el número de registre és el F226GC. A més a més, estic col·legiada al Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, amb el número 71.421.
logo corredor colegiat
logo MCP web
MailPoet