capçalera del butlleti 122019
DESTACAT D'AQUEST MES

COM ENS PODEM CIBER-PROTEGIR?

1

En temps de pandèmia proliferen els intents d'estafa dels ciber-delinqüents, sobretot ara que fem un ús més intensiu de les xarxes i del tele-treball. Estigues alerta sempre

2

Procura mantenir sempre actualitzats tant el sistema operatiu com l'antivirus. Augmenta la seguretat de la xarxa wifi de casa, instal·lant i canviant sovint la contrassenya

3

Quan facis compres on-line, tria sempre portals de confiança i revisa sovint les compres realitzades amb targetes, per detectar possibles estafes

A l'article que he escrit aquest mes, podràs accedir a més consells de ciber-protecció molt interessants, tant si ets usuari particular com si tens un negoci. T'animo a clicar al botó i llegir-lo. Desitjo que et sigui d'utilitat!
C O N N E C T A T S

reader, et mous a les xarxes socials i encara no em segueixes? Això no pot ser;) Clica al botó de la xarxa que vulguis i comença a seguir-me per estar al dia de la meva activitat!

facebook twitter website instagram linkedin 
D E L A M A
ALLIANZ CIBERPLUS 2020

ALLIANZ

CYBERPLUS

En una societat en què cada dia tot i tothom estem més connectats que mai, la ciber-seguretat s'ha convertit en una necessitat real en el món dels negocis, ja sigui una gran empresa o bé una pime.
Robatoris de bases de dades, pèrdues de contrasenyes, virus informàtics, correus electrònics fraudulents... Són alguns dels riscos als que s'exposa el teu negoci.
En aquest context, Allianz ha dissenyat el CyberPlus, una assegurança per protegir la teva empresa davant dels perills cibernètics. Hi ha 4 paquets de contractació que inclouen, tots ells: assistència informàtica preventiva, assistència legal preventiva, assistència informàtica post sinistre, assistència legal post-sinistre, pèrdua de beneficis i Responsabilitat Civil (150.000 | 300.000€ | 450.000€ | 600.000€)
Vols llegir uns quants consells de ciber-seguretat? Clica aquí
I uns quants consells de prevenció? Clica aquí,són gratuïts!!
C O V I D - 1 9
ara més que mai, al teu costat per mail o telèfon

COM ESTAN REACCIONAT LES COMPANYIES ASSEGURADORES?

Totes les companyies asseguradores estan fent un esforç per aplicar mesures en la cartera de pòlisses i a més a més, oferir serveis gratuïts als seus clients, mentre duri l'estat d'alarma.
Entre les principals mesures, destaquen la d'oferir facilitats en el pagament de rebuts, oferir serveis d'orientació mèdica telefònica...
En el cas de les companyies de salut, moltes estan aconsellant als seus clients aplicacions per accedir a video-consultes amb els especialistes, per evitar desplaçar-se als centres sanitaris.
En tot cas, les cobertures i garanties contractades continuen en vigor.
#MEDICOSFRENTEALCOVID
Des del primer dia, DKV ha destacat per implicar-se activament en la gestió de la crisi sanitària, oferint una plataforma de telemedicina gratuïta adreçada tant a clients com a no clients. #medicosfrentealCOVID compta amb més de 600 metges voluntaris que atenen les consultes
Si vols, aquí pots ampliar la informació

En els propers butlletins, us informaré d'altres propostes, tan o més interessants.
REPTE 2020

5è aniversari

Tots els clients que contracteu o renoveu com a mínim una assegurança al 2020 (independentment de l'import) entrareu en el sorteig de 5 paneres nadalenques. El sorteig es farà el proper 19/12/2020.
gifts-3883219_1920
hands-1797401_1920
VALORS

Confiança

El més difícil de tots els valors que vull transmetre amb la meva feina, i la suma de tots els altres: constància, servei, proximitat, professionalitat... Però sobretot, escoltar al client i oferir-li el producte i l'atenció que desitja.
logo MCP web
MailPoet