PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

Els #MUSTHAVE del 2021

3 productes asseguradors que seran tendència al 2021


Assegurances de salut

El Covid-19 ens ha fet ser més conscients de la importància de tenir i preservar la salut.
Si vols tenir un accés ràpid al metge de capçalera o a qualsevol especialista, o necessites fer-te una prova diagnòstica o una intervenció quirúrgica o ambulatòria, una assegurança de salut privada et permet fer-ho ràpidament i sense llistes d'espera, triant el centre i el metge que més t'agradin.
Actualment el mercat ofereix diferents alternatives: des de les tradicionals pòlisses de salut que inclouen les intervencions quirúrgiques i l'hospitalització, passant per les pòlisses ambulatòries o d'especialistes, pensades com a complement a la seguretat social i a unes primes molt competitives que permeten l'accés als metges especialistes i a les proves diagnòstiques sense llistes d'espera.
Al novembre del 2020, l’OCU va publicar una enquesta sobre el grau de satisfacció del usuaris de les assegurances de salut privades. Pots llegir l'article aquí. Segons aquesta enquesta, la companyia millor valorada pels usuaris de tot l’estat és MGC. A l’article també es parla dels principals aspectes a tenir en compte a l’hora d’escollir una mútua de salut.

Si vols que et faci arribar una proposta personalitzada (de MGC o qualsevol de les altres companyies de salut amb les que treballo DKV, PG o CASER), només m'ho has de demanar.

Assegurances ciberrisc

Potser pensem que són només les grans empreses qui més pateixen els ciberatacs. Però no és així: els hackers s'aprofiten de la vulnerabilitat de les petites i mitjanes empreses, que en la gran majoria de casos no disposen de les mesures de protecció correctes, per atacar-les.
Una assegurança de protecció contra riscos cibernètics, no només indemnitza a tercers en cas de patir un atac, sinó que estudia l'empresa i planteja solucions de seguretat.
Una dada : al 2019, un 67% de les empreses va patir algun tipus d'atac cibernètic.
En aquest article de El Confidencial, de l’abril del 2020, es descriu l’increment de la contractació d’aquestes assegurances a arrel de l’increment del teletreball a causa de la pandèmia.
Però no només les empreses estan sotmeses a aquest tipus de riscos. Cada vegada és més habitual llegir notícies sobre robatoris de comptes de whatsapp, instagram, estafes en compres on-line, ús fraudulent de mitjans de pagament... En aquest reportatge del canal 324 es parla de l’estafa per robar comptes de whatsapp per vendre’ls a companyies que gestionen bases de dades
Saps que amb l'assegurança de la llar també et pots protegir d'aquests riscos a nivell particular? Hi ha pòlisses al mercat que inclouen aquesta garantia dins de les cobertures.

Assegurances de protecció del lloguer

Si vols llogar un habitatge o un local que tens en propietat, segurament un dels principals temors que tinguis sigui el risc d'impagament. I de raó no en falta. A aquest article del Cinco Dias, publicat al novembre de l’any passat, es diu que la taxa de morositat en els lloguers va pujar un 70% en la segona onada de la pandèmia, respecte de la primera.
Al mercat hi ha un producte especialment indicat per aquest tipus de risc: les assegurances de protecció del lloguer.
Les companyies que les treballen fan un anàlisi previ de la solvència del possible arrendatari i en cas de viabilitat, asseguren el risc no només d'impagament de rendes (amb la franquícia d'un mes normalment i un màxim de 12 mensualitats), sinó també dels possibles desperfectes causats a l'immoble ocasionats pels actes vandàlics del llogater, i de la defensa jurídica.
L'abonament de les rendes impagades tindrà lloc quan hi hagi la resolució judicial corresponent.
Si vols llogar un immoble, fes-ho sempre amb totes les garanties.
Si t'has perdut l'article del blog d'aquest mes, pots llegir-lo ara clicant al botó (només seran 2 minuts)
I si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé

D E L A M A

PREVISORA GENERAL (PG)

PREVISALUT BASIC
PREVISORA GENERAL campanya PREVISALUT BASIC 102020 002

Previsora General ha ampliat la seva campanya "Què tal família?" durant tot el 2021.
El producte basic, que inclou assistència extra-hospitalària (metges especialistes, pediatres i medicina general), proves diagnòstiques i rehabilitació, i no aplica copagaments, continua a 29,90€ al mes per als menors de 25 anys (de 0 a 3 anys han d'inscriure's amb un adult).
Una molt bona oportunitat de tenir un complement a la seguretat social, a un preu immillorable.
I a més a més, s'inclouen les urgències pels menors de 14 anys, l'assistència en viatge a l'estranger, la protecció de pagaments, la defensa jurídica i tots els serveis del Club AvantSalud (complement dental i d'altres serveis mèdics a preus convinguts).
Vols més informació? Truca'm i parlem-ne... En confiança

5 è A N I V E R S A R IEl passat 19 de desembre vam sortejar 5 paneres entre tots els clients, per celebrar el 5è aniversari de l'obertura del despatx.

Enhorabona a tots i totes les guanyadores i gràcies per la vostra confiança!

Espero que puguem celebrar molts més aniversaris junts
paneres 2020 03
LUPA
VALORS

Assessorament objectiu

Els corredors, a diferència dels altres mediadors d'assegurances, tenim l'obligació d'oferir als nostres clients, un assessorament objectiu i suficientment motivat abans de contractar qualsevol tipus d'assegurança.
logo MCP web
MailPoet