PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

PERQUÈ ELS ESTIMES, ASSEGURA'T

3 raons per contractar una assegurança de vida

1

Garantir el benestar econòmic

En cas d'un imprevist (ja sigui un accident o una malaltia), els ingressos baixen.

Una assegurança de vida permet garantir el benestar econòmic de la família, però també el d'un mateix, perquè a part de la garantia de mort, es pot incloure la d'invalidesa permanent absoluta o total.

En el primer cas, són els beneficiaris els qui reben el capital assegurat. Però en el segon, és el propi assegurat qui rep la prestació acordada amb la companyia.

I és que no hi solem pensar, però en el cas de patir una invalidesa absoluta (o total, en el cas dels treballadors autònoms), que no et permet tornar a treballar, l'assegurança de vida et permet mantenir el teu benestar econòmic, complementant la pensió que reps de la seguretat social.

2

Assegurar el futur


Quan una família pateix un imprevist, a part del daltabaix emocional que suposa, hi pot haver també, com a conseqüència, un daltabaix econòmic.

Per això és molt important calcular correctament el capital que volem assegurar. Per fer-ho, hem de tenir presents:

1. Quines despeses haurà d'afrontar la nostra família quan no hi siguem:
- hipoteca o lloguer
- escola
- subministraments
- menjar
- roba
- extraescolars
- vacances

2. De quins ingressos disposaran:
- ingressos del cònjuge
- altres ingressos familiars

3. Durant quan de temps volem assegurar la nostra família. Normalment es calcula un període entre els 5 i els 10 anys, depenent, principalment, de l'edat dels fills.

3

Protegir el patrimoni familiar

Saps que cada any, més de 8.400 famílies de l'estat espanyol pateixen la pèrdua d'un familiar que els dificulta continuar pagant la hipoteca?

A més a més de la pèrdua d'un ésser estimat, en molts de casos s'ha de patir la pèrdua del què ha estat fins aleshores la llar familiar.

La pèrdua de la casa per aquest motiu, suposa un tràngol molt gran per la família, ja que amb el dolor que suporten, a més a més pot ser que hagin de canviar d'escola, de veïns o fins i tot de barri o poble.

Davant d'una situació tan greu com és la mort, per la família és molt més agradable rebre els diners de la companyia asseguradora i liquidar els possibles deutes, que no pas haver de negociar amb el banc la manera d'afrontar el pagament de la hipoteca.

L'assegurança de vida et permet viure amb la tranquil·litat de que el futur dels qui estimes està assegurat.

A l'article del blog aprofundeixo una mica més en aquests conceptes.
Clica al botó per llegir-lo
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, t'ho agrairé

D E L A M A

PLUS ULTRA

VIDA PLUS
AF Dipt VidaPlus
L'assegurança VidaPlus de Plus Ultra, és la millor opció per garantir la teva tranquil·litat i la de la teva família davant de qualsevol imprevist.

Es tracta d'una solució flexible de la pòlissa de vida que et permetrà saber que els teus no tindran problemes el dia que tu no hi siguis:

  • Serveis exclusius, amb cobertures que pots utilitzar des del primer dia: testament online, serveis d'orientació mèdica i consulta jurídica per telèfon
  • Es pot incloure la garantia d'invalidesa permanent i absoluta, així com també el doble capital en cas de defunció o invalidesa per accident o fins i tot el triple en el cas d'accident de circulació.
  • La indemnització a causa de la defunció de l'assegurat pot suposar importants reduccions fiscals pels beneficiaris, segons la comunitat autònoma
Vols més informació? Truca'm i parlem-ne... En confiança
VALORS

Professionalitat

Abans de qualsevol contractació, els corredors estem obligats a facilitar informació al client, suficientment motivada, sobre les opcions d'assegurança seleccionades, en funció del nostre criteri professional.
calculator-385506_1920
logo MCP web
MailPoet