PORTADA BUTLLETI 062020
DESTACAT D'AQUEST MES

GAUDEIX DE L'ESTIU AMB SEGURETAT

Arribem a l'època de l'any en la que creix més la delinqüència, també la cibernètica

Els experts en seguretat diuen que és durant les vacances quan s'incrementen més els ciberatacs. Són uns dies en què solem baixar la guàrdia i estem més confiats. I és que la ciberdelinqüència no afecta només a les empreses, sinó que cada vegada més són els usuaris particulars els qui en resulten més afectats: mòbils infectats, usurpació d'identitat, pishing, segrest de perfils en xarxes socials...
Et deixo 3 consells per estar al cas i evitar riscos innecessaris.
Que gaudeixis de l'estiu amb seguretat!!!

1

XARXES SOCIALS

Si vols publicar informació privada de les teves vacances a les xarxes socials, la millor opció és fer-ho a la tornada, sobretot si tens els perfils oberts/públics.
No donis pistes als lladres de que ets fora de casa!

2

RESERVES on LINE

Si ets dels qui reserva les vacances per internet, assegura't que entres a una pàgina segura i que el perfil és d'una empresa de confiança.
Sobretot, extrema les precaucions a l'hora de fer el pagament de la reserva: confirma que l'aplicació està verificada (si ho fas a través de l'smartphone) i que l'adreça del navegador es correspon realment amb la pàgina web que vols fer servir (si ho fas a través d'internet directament).

3

XARXES WI-FI

Mira d'evitar de connectar-te a xarxes de wifi públiques, sobretot si has de fer servir dades sensibles, com ara les bancàries.
En cas de que no puguis evitar-ho, mira de connectar-te a una xarxa que sigui el més fiable possible, extrema les precaucions i un cop acabis la gestió, tanca la sessió, el navegador i esborra l'historial.
I per acabar, no perdis mai de vista els teus dispositius mòbils.
A l'últim article del blog aprofundeixo una mica més en els riscos que pot patir qualsevol negoci, a causa d'un ciberatac. No importa la facturació ni si ven on-line o no. Només si es disposa d'una adreça de correu electrònic, s'és susceptible de patir un segrest d'informació (randsomware), per exemple.
Aquí tens més dades sobre aquest tipus d'atacs a Espanya durant el 2021.


Si vols tenir més informació sobre els riscos d'un ciberatac al teu negoci, clica al botó de sota per llegir l'article sencer
Si vols llegir els altres articles que he anat publicant fins ara, pots fer-ho aquí

C O N N E C T A T S

facebook twitter instagram linkedin 

reader, ja has vist les últimes publicacions que he fet a les xarxes?

Clica a la icona de la xarxa que vulguis i llegeix-les. I si t'han agradat i vols donar-hi un like o compartir-la amb les teves amistats, m'ajudaràs a difondre els continguts per la xarxa. Gràcies!!

D E L A M A

CASER

CASER CYBER PROTECCIÓN
CASER CYBERPROTECCION
Caser CyberProtección és una assegurança basada en la prevenció d'atacs informàtics, amb cobertures exclusives en cas d'intrusió d'un tercer.

És una assegurança adaptada als professionals i empresaris autònoms i també a les PIMES, que ofereix unes cobertures clares, senzilles i tangibles.

Amb unes condicions econòmiques molt atractives, amb primes mínimes anuals a partir de 240€ (*). I el que és més interessant: un servei de prevenció que es pot fer servir des del primer dia:
- Instal·lació gratuïta de l'aplicació antisegrest (anti Ramsonware)
- Auditoria de vulnerabilitats
- Vigilància digital
- Adequació a les exigències del RGPD
- Assistència tecnològica

A més a més d'aquestes eines de seguretat digital i d'intrusió de tercers, s'inclou la garantia de protecció de dades, RC per transmissió de virus, RC per publicació de continguts en mitjans corporatius i la defensa en judici i les fiances. Els límits d'indemnització poden ser de 100.000€ | 150.000€ | 200.000€.

I tot això, sense franquícies i amb la possibilitat de fraccionar la prima anual o semestralment.

(*) la prima es calcula en funció de la facturació anual i els mitjans corporatius disponibles (pàgina web, perfils en XXSS), entre d'altres.

Tens més dubtes? Parlem-ne!!! #enconfiança
VALORS

Servei

La meva vocació és ser-te útil: a l'hora d'assessorar-te en la contractació de qualsevol assegurança, quan tinguis qualsevol dubte en relació a un contracte d'assegurança, quan necessitis utilitzar els serveis de la pòlissa...En definitiva, estar sempre al teu costat!
navalla suissa
logo MCP web
MailPoet