LOGO BUTLLETÍ
Compressed by jpeg-recompress

Que una baixa no et limiti


Quan patim una baixa per malaltia o accident, els nostres ingressos es poden veure retallats en major o menor mesura.

Els que en poden sortir més mal parats són els treballadors autònoms, que si estan de baixa, no poden facturar. Per exemple, en el cas d'una baixa de tres mesos, una persona que factura 3.500€ mensuals, cobraria de la seguretat social una indemnització de 1.419,75€ al final dels tres mesos, xifra que representa un 13,5% dels seus ingressos normals (si cotitza per la base mínima de cotització).

En el cas dels qui treballen per compte aliè, la devallada normalment no serà tan important, ja que molts convenis col·lectius pacten indemnitzacions addicionals a les de la seguretat social. Ara bé, si la baixa no és a causa d'una malaltia o accident laboral, la situació pot ser ben diferent. Cal estar al cas i ser previsors.

Sigui d'una manera o de l'altra, si per mala sort hem d'estar de baixa durant un llarg periode de temps, segurament haurem de tirar dels estalvis per poder fer front a les despeses fixes que tenim, ja sigui al negoci o a la vida privada.

Al mercat assegurador hi ha solucions per compensar aquestes situacions i protegir els nostres estalvis. Són les anomenades assegurances de subsidi o ILT. I les poden contractar tant les persones que treballen per compte propi com les que ho fan per compte d'altre.

Si vols tenir més informació, a l'article d'aquest mes al blog en parlo. El pots llegir clicant a l'enllaç:

Tres raons per contractar una assegurança de ILT

20220301 foto article 3
Assegura les despeses fixes del teu negoci
Quan s'està de baixa, no es pot facturar, i per tant, les despeses fixes del negoci s'han de pagar amb estalvis.
Calcula quines són les despeses fixes diàries que tens i assegura-les amb una ILT
20220301 foto article 2
Avantatges fiscals
Si ets treballador/a autònom/a i tributes per estimació directa, pots desgravar-te fins a 500€ anuals de les assegurances que tinguis contractades de subsidi per malaltia i/o accident i salut
20220301 foto article 4
Indemnització en cas d'intervenció o hospitalització
Si pel motiu que sigui, t'han d'ingressar a l'hospital o t'han de fer una intervenció quirúrgica, assegura't una indemnització

De la ma de

PG AUTONOMS PREMIUM
Autònoms Premium de PREVISORA GENERAL és una assegurança de ILT sense carències, límits ni barems, que garanteix un subsidi diàri al professional autònom:
  • Subsidi diàri, en cas de ILT que no permeti al professional autònom exercir la seva activitat
  • Cobertura immediata, sense carències
  • Sense límits ni barems: sigui quina sigui la teva malaltia, cobraras durant tot el temps que hagis contractat a la pòlissa (excepte per la patologia de columna vertebral, sense intervenció quirúrgica, que té un límit de 20 dies)
  • Màxima desgravació fiscal
  • Cobertura per part i embaràs
  • Altres cobertures addicionals (capital en cas de defunció o invalidesa total o absoluta)
Si estas interessat/da en aquest producte, truca'm o envia'm un mail i et faré arribar un pressupost sense cap compromís!

Els valors que vull transmetre

CONFIANÇA

El més difícil de tots els valors que vull transmetre amb la meva feina, i la suma de tots els altres: constància, servei, proximitat, professionalitat... Però sobretot, escoltar al client i oferir-li el producte i l'atenció que desitja.
hands-1797401_1920
logo MCP web
facebook twitter instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet