LOGO BUTLLETÍ
202205 001

Deixa-ho tot ben lligat

En aquest butlletí et vull parlar d'una assegurança que considero que és del tot imprescindible: l'assegurança de decessos.
Tots sabem que la mort és inesperada i ens arribarà l'hora. El que no sabem és quan ni com. Davant d'aquest fet segur però imprevisible, el més sensat és començar a estalviar el més aviat possible, pensant en aquesta despesa quantiosa, futura i segura.

El dubte que se'ns planteja a continuació és l'import que cal estalviar. Hem de tenir en compte diferents aspectes: el cost del tanatori, del trasllat, del servei funerari, el de l'enterrament o l'incineració, el lloguer del nínxol o del columnari... I també s'ha de preveure que la defunció pot ser a l'estranger, i per tant arribat el moment pot haver-hi un sobrecost per la repatriació.
A més a més, pot ser que la defunció sigui més aviat del compte i no hi hagi prous estalvis.

Per altra banda, qui se n'hagi de fer càrrec, a part d'haver de pagar totes aquestes despeses (i segurament alguna altra que no haurem comptat), haurà de fer-se càrrec també de totes les gestions administratives amb l'hospital, la funerària, el tanatori... I ho haurà de fer sense segurament tenir experiència, i en un moment especialment delicat i dolorós.

L'assegurança de decessos NO és una manera d'estalviar. És un servei que ens dona la companyia per evitar tots aquests maldecaps a la nostra família quan ens arribi el moment. A part de tenir assegurat el capital necessari per garantir el servei funerari, la companyia se'n fa càrrec de totes les gestions prèvies que he esmentat abans i també les posteriors: tramitar la pensió de viudetat, demanar certificats d'últimes voluntats, gestionar la baixa a la seguretat social o gestionar la fi de vida digital.

I és que l'assegurança de decessos és una assegurança sense carència ni franquícies: dóna el servei des del minut zero i s'encarrega del trasllat des del lloc de la defunció fins al lloc de l'inhumació, des de qualsevol part del món.

Si vols tenir-ho tot ben lligat, segueix el meu consell i no esperis més: contracta ja l'assegurança de decessos per tota la família.

Clica a l'enllaç per llegir l'article sencer

Tres raons per contractar una assegurança de decessos

202205 001
Tranquil·litat
L'assegurança de decessos et dona la tranquil·litat de saber que arribat el moment, tot estarà ben lligat i sense sorpreses desagradables per la família.
20220522 article 003
Capital assegurat
El capital que es garanteix és el suficient per assegurar les despeses derivades de la defunció, sigui on sigui i passi quan passi.

20220520 foto article 03
Comoditat
Allibera a la teva família d'incomodes gestions burocràtiques i ferragoses, tant abans de la defunció com en les setmanes posteriors.

De la ma de

fe seguros 2021
Fe Seguros és una companyia asseguradora de decessos, que va ser fundada l'any 1924 a Vigo. Compta amb més de 130 oficines repartides en tot el territori nacional.
Està especialitzada en decessos i el seu principal objectiu és oferir un servei íntegre d'assistència a les famílies, assegurant i acompanyant en un moment tan difícil com és la pèrdua d'un ésser estimat.
A través d'un telèfon gratuït - que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any - s'atent de manera permanent a tots aquells assegurats que pateixin qualsevol imprevist. A més a més, disposa d'una flota d'Unitats Mòbils d'Assistencia (UMA) que fan de despatxos de gestió mòbils i que es desplacen fins on calgui per donar el millor servei.
Solvencia i solidesa són les paraules que millor defineixen FE Seguros.

A més a més:
  • Si tens menys de 65 anys pots aprofitar-te de fins a un 60% de descompte sobre la tarifa, que es manté durant tota la durada de la pòlissa
  • Amb taxa màxima a partir dels 65 anys
  • Amb prima nivellada a partir dels 65 anys
Si estas interessat/da en aquest producte, truca'm o envia'm un mail i et faré arribar un pressupost personalitzat sense cap compromís!

Els valors que vull transmetre

PROFESSIONALITAT

Abans de qualsevol contractació, els corredors estem obligats a facilitar informació al client, suficientment motivada, sobre les opcions d'assegurança seleccionades, en funció del nostre criteri professional.
calculator-385506_1920
logo MCP web
facebook twitter instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet