LOGO BUTLLETÍ

L'assegurança de vida, garantia de futur

Visualitzar el futur és sempre un bon exercici per prendre decisions en el present.

I parlar de futur implica necessàriament pensar en tots els escenaris possibles, encara que no ens agradi o ens faci mandra.

L'assegurança de vida et dona la garantia de que en cas que et passi una circumstància greu (ja sigui per malaltia o accident), tot queda ben lligat.

En la majoria de casos, l'assegurança de vida es veu més com una despesa, un peatge que has de pagar si contractes una hipoteca o un préstec, que no pas com un bot salvavides per tu i la teva família.

Però el fet de tenir hipoteca no és, ni ha de ser, el principal argument per contractar una assegurança de vida. N'hi ha més i de més importants, al meu parer:

1. L'assegurança de vida protegeix el TEU futur en cas que per motiu de malaltia o accident, pateixis una incapacitat permanent total o absoluta.

En cas de patir una incapacitat, i en funció de si ets treballador en règim general o autònom, l'estat et pagarà una pensió. Si s'atorga una incapacitat absoluta del 100%, la pensió mitja del 2022 va ser de 1.266€ mensuals (pels autònoms, 928€). Si la incapacitat és total, la pensió mitjana del 2022 va ser de 854€ (660€ pels autònoms). Per poder-hi tenir dret, has d'haver cotitzat un mínim de 5 anys, entre d'altres requisits. (font: Estadístiques Seguretat Social desembre 2022)

El primer motiu és egoista: el primer beneficiari de l'assegurança de vida pots ser tu mateix. Si reps una incapacitat, segurament hauràs de fer front a una sèrie de despeses per adaptar el teu habitatge o el teu vehicle, entre d'altres despeses. Podràs afrontar-ho amb la pensió que cobres de la seguretat social?

Si a més a més ets treballador autònom, o petit empresari, com podràs tirar endavant el teu negoci, amb una pensió d'incapacitat de 660€?

Recomanació: quan contractis una assegurança de vida, contracta la garantia opcional d'incapacitat total.


L'assegurança de vida protegeix el futur DELS QUI MÉS T'ESTIMES

Al 2021, el 23% de les persones que van morir, amb una edat compresa entre els 40 i 60 anys, comptaven amb una assegurança de vida. En un 34% dels casos, l'assegurança havia estat contractada feia menys de 5 anys.

El segon motiu és familiar: Com s'ho farien els teus fills, la teva parella, si tu no hi fossis? Podrien continuar mantenint el ritme de vida que porten ara? Els teus fills, podrien plantejar-se anar a estudiar a la universitat? Davant d'una fatalitat com aquesta, cal plantejar-nos bé què fer i quin capital assegurar.

El dolor no es pot evitar, però els maldecaps econòmics derivats d'una mort si que poden eixugar-se amb una bona assegurança de vida.


L'assegurança de vida PAGA els teus deutes

La prestació mitjana de les assegurances de vida vinculades a préstecs hipotecaris va ser de 28.248€ al 2018. Entre el grup de persones de 36 a 45 anys, l'import de la prestació mitjana va pujar fins a gairebé 50.000€ (font: Unespa - Estamos seguros).

El tercer motiu és econòmic: si tens un préstec o hipoteca, és imprescindible comptar amb una garantia de que en cas que tu faltis, els saldos pendents quedin pagats.


Una assegurança de vida és la garantia de que si te'n vas abans d'hora, les coses es queden en ordre

Si vols més consells sobre els capitals i garanties a contractar, clica a l'enllaç de sota per llegir l'article sencer

Tres raons per contractar una assegurança de vida

Assegurar un futur econòmic a la família
L'assegurança de vida la contractes també pensant en els qui més t'estimes. Perquè si mai et passa res a tu, el seu futur, pugui ser més estable econòmicament parlant.
Assegurar-me uns ingressos si no puc treballar
Contracta una garantia d'incapacitat per tal que en cas de malaltia o accident, puguis tenir un capital addicional per mantenir la teva capacitat econòmica.

Assegurar el pagament dels deutes
Si tens un deute a llarg termini, ja sigui una hipoteca o un préstec personal, l'assegurança de vida és imprescindible. Si mai tens un imprevist, com a mínim que no t'hagis de preocupar dels deutes

De la ma de

CA Life Insurance Experts és la última companyia que hem afegit al nostre portafoli. És una companyia especialitzada en assegurances de vida que neix amb el recolzament de la solvència i la liquiditat de Crèdit Andorrà, grup líder del sector financer d'Andorra i, des del 2019, el de MGC Mutua, especialista en assegurances de salut, i Caravela Seguros, entitat portuguesa d'assegurances generals.
Ser experts els permet ser transparents, perquè coneixen molt bé el què fan i volen demostrar-ho. Es centren en un ram molt específic de les assegurances: les assegurances de vida. Ofereixen tan assegurances de vida risc com de vida estalvi. En el ram de les assegurances de vida risc, la seva cobertura d'incapacitat és de les més complertes del mercat, i arriben a un ventall molt ampli de professions.
El que més m'agrada de CALife és que és una companyia petita, i que això els permet ser molt àgils i oferir solucions que s'adapten a les necessitats de cada client.

El seu producte de VidaRisc, amb la garantia opcional d'incapacitat permanent total ofereix una cobertura complerta tant en cas d'atorgar-se una incapacitat total com una absoluta. És la millor opció per tenir una garantia total!

Els valors que vull transmetre

TRANQUIL·LITAT

Vull sincerament que tots els meus clients estigueu tranquils amb les assegurances que contracteu. La meva formació i experiència em marquen el camí per assessorar-vos a contractar la pòlissa que millor pot cobrir les vostres necessitats. La vostra tranquil·litat és la meva.
logo MCP web
facebook twitter instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet