facebook twitter instagram linkedin 
logo MCP web
LOGO BUTLLETÍ
20211216 CAPÇALERA SOLA

Aquest Nadal, assegura't les festes

Aquest Nadal sembla que podrem gaudir d'unes festes en família, més o menys "com pre-pandèmia". L'any passat van ser unes festes de Nadal ben especials: en grups bombolla, però no de cava, precisament ;(
Aquest any, PCR, vacunes i test d'antígens seran uns elements que afegirem de ben segur als torrons, neules i tions. Tot plegat, per poder gaudir d'uns dies on ens retrobem amb aquells que més ens estimem.
Desitjo que passis unes molt bones festes de Nadal, però sobretot, que les passis amb la tranquil·litat de comptar amb una bona protecció per al que més t'estimes.

Tres consells per unes festes ben protegides

pexels-karolina-grabowska-4476391
Protegeix les teves dades
Quan utilitzis el telèfon o l'ordinador o les xarxes, desconfia de SMS, mails o de missatges de contactes que no coneixes. Elimina'ls directament.
Al telèfon i l'ordinador tenim moltes dades personals que són atractives pels hackers.
Read more
20211216 FOTO ARTICLE 02
Llar i cotxe al 100%
Aquests dies fem trobades familiars a casa i anem a fer dinars i trobades més sovint que en altres èpoques.
Assegura't de tenir una bona assegurança de la llar i del cotxe, que en cas de necessitar-ho et pugui donar la millor assistència
Read more
treatment-1327811_1920
La salut en bones mans
En una època com l'actual, en la que el sistema social està col·lapsat, és més recomanable encara la contractació d'una assegurança de salut.
N'hi ha a la mida de totes les butxaques.
Read more

De la ma d'aquestes companyies

20211217 b LOGOS CIES
Treballo tant amb companyies de reconegut prestigi, com Allianz, DKV, Catalana Occidente, Plus Ultra o Caser però també amb d'altres que potser no són tan conegudes però que són especialistes en rams concrets:
MGC. Mútua General de Catalunya és la mútua de salut més ben valorada pels metges i la més recomanada pels consumidors (segons l'informe de l'OCU del novembre del 2021)
Fe Seguros. És una companyia gallega, que treballa únicament el ram de decessos des de fa més de 90 anys. Tota una especialista pels moments més delicats.
Previsora General. Mútua barcelonina, amb més de 80 anys d'antiguitat, especialista en assegurances d'incapacitat laboral i salut
Mussap. Mútua catalana, especialista en assegurances de la llar, comunitats, patinets, bicicletes i per descomptat, automòbils.

Totes ofereixen uns productes de qualitat, amb garanties i cobertures àmplies i el que per mi és essencial, una atenció òptima en el servei post-venda.

Els valors que vull transmetre

ANÀLISI

Quan un client em demana assessorament per contractar qualsevol assegurança, la meva recomanació està fonamentada en un anàlisi objectiu, realitzat com a mínim, sobre tres productes asseguradors que comercialitzo, en el qual s'analitzen les diferents cobertures i garanties dels productes, a més a més de la prima.

LUPA
logo MCP web
facebook twitter instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet