NEWSLETTER #8 LES ASSEGURANCES DE SALUT

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Les assegurances de salut

Deixem la nostra salut i la de qui més ens estimem en bones mans.

Voleu poder escollir lliurement el pediatra dels vostres fills o el vostre metge de medicina familiar? Voleu tenir la tranquil·litat de poder accedir als millors especialites i mitjans de diagnosi, ràpidament i sense llistes d'espera? Us agradaria disposar d'una habitació individual en cas d'hospitalització? Accedir a una segona opinió mèdica en cas de necessitar-ho? O bé, simplement el que voleu és reduïr la despesa familiar en dentistes?

Si heu contestat SI a una o més d'aquestes preguntes, tenim la solució

Tenim companyies especialistes en salut, que ens ofereixen productes a mida de cada necessitat. I no us penseu que són productes cars. Avui més que mai, el mercat assegurador ofereix moltes alternatives per poder accedir a la sanitat privada a uns preus molt raonables.

Les pòlisses dentals inclouen molts de serveis gratuïts (netejes dentals, radiografies, fluoritzacions, ortopantomografies...) i d'altres a preus especials (que poden arribar a tenir descomptes de fins al 50% sobre el preu privat). Són pòlisses sense carències (es poden fer servir des del primer dia). Tenim diferents alternatives des de 7€/mes (amb descompte per polisses familiars).

Si el que voleu és tenir la confiança de disposar de la millor cobertura sanitària i un quadre mèdic ampli, actualment les companyies estan oferint moltes possibilitats de contractació a uns preus realment molt competitius. Podeu triar entre pòlisses amb cobertures complertes (que incloguin assistència primària, urgències, hospitalització, mitjans de diagnòsi...) amb copagaments baixos o més alts, o bé pòlisses amb cobertures a mida de les vostres necessitats.

A part de les cobertures sanitàries pròpiament dites, cada vegada més les companyies ofereixen serveis addicionals relacionats amb la salut: reproducció assistida, segona opinió mèdica, reemborsament de despeses a l'estranger, programes de prevenció de malalties cardiovasculars, descomptes en cirurgia refractiva...

A MCP Corredora d'Assegurances us aconsellem sobre la pòlissa que millor s'adapta a les vostres necessitats, i per descomptat, al millor preu

Avantatges per a empreses, autònoms i treballadors

Per a empreses

L'assegurança de salut que contracten les empreses per als seus treballadors es considera despesa fiscalment deduïble, al ser considerada una despesa social, i per tant, salari. Aquesta despesa reduirà la base sobre la que s'aplicarà l'impost i com a conseqüència, la tributació.

Per a autònoms

En el cas dels autònoms, les primes de l'assegurança de salut pagades pel contribuent, per a la seva cobertura i la del seu cònjugue i/o fills menors de 25 que convisquin amb ell, seran considerades despeses fiscalment deduïbles per a la determinació del rendiment net en Estimació Directa, amb un límit de 500€/assegurat/any

Igualment, es considerarà despesa fiscalment deduïble, l'assegurança de salut que l'autònom contracti per als seus treballadors, cònjugues i/o descendents.

Per als treballadors

Els treballadors que rebin com a part del seu salari (remuneració en espècie), una assegurança de salut per a ells (i/o cònjugue i/o descendents), no hauran de tributar per aquest concepte fins a un límit de 500€ anuals per beneficiari, ja que no és considerat renta a efectes fiscals (Llei IRPF, art. 42 2.f))

---

DE LA MA

Aquest mes us parlarem d'un producte destacat de cada una de les 3 companyies que tenim, especialistes en salut

 

MUTUA GENERAL DE CATALUNYA

El producte emblema de MGC és el AS-TOTAL

MGC és una mútua catalana, especialista en assegurances d'assistència sanitària i amb una experiència de més de 30 anys en el sector. Disposa d'un quadre facultatiu molt ampli a tot Catalunya, on a part d'incloure centres de renom, inclou els equips mèdics de prestigi que hi treballen. Segons la darrera enquesta realitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona, la MGC és una de les entitats asseguradores millor valorades pels metges catalans.

Què els fa diferents de la resta?

• La cobertura d'assistència integral del càncer, que cobreix medicaments i teràpies que les altres companyies no cobreixen (medicació citostàtica antineoplàstica i anticossos monoclonals, mentre s'està hospitalitzat i quan es subministra ambulatòriament)

• La cobertura de pròtesis més àmplia del mercat. A part de donar cobertura a totes les pròtesis d'implantació interna, cobreix entre d'altres, el material biològic, les pròtesis biomecàniques externes d'extremitats, audiopròtesis, cadires de rodes per a discapacitats...

• L'hospitalització a qualsevol centre del món, fins a un màxim de 42.000€ per a tractaments especials que no es prestin a cap dels centres concertats

• Cobertura total de la cirurgia dels defectes de la refracció de l'ull, sempre i quan el defecte refractiu iguali o superi les 5 diòptries per ull. 

CASER SALUD

CASER SALUT ACTIVA és una de les pòlisses més complertes del mercat a un preu molt competitiu 

CASER ens ofereix un ampli ventall de productes de salut, en funció de les necessitats de cadascú. El producte CASER SALUT ACTIVA està pensat per a aquelles persones que pensen més en la previsió, és a dir, en estar ben protegides quan ho necessitin, i que en general i durant l'any, utilitzen poc els serveis sanitaris.

Quines característiques té?

• Una assistència mèdica complerta (medicina primària, urgències, especialistes, mitjans de diagnòsi i qualsevol tipus d'hospitalització)

• Complement bucodental inclòs a la pòlissa, amb serveis gratuïts (neteja bucal, flouracions, radiografies...) i la resta a preus especials (fins a un 50% de descompte respecte els preus de mercat)

• Un copagament alt, però limitat a 280€/any per assegurat. Sense copagament en el cas d'hospitalització

• Reproducció assistida, que inclou el diagnòsi de la infertilitat, i fins a 3 tractaments d'inseminació artificial i 1 invitro

• Ajuda en les despeses de farmàcia i vacunes infantils, i en despeses d'òptica (50% de les despeses fins a 100€ assegurat/any)

• Test genètic nutricional d'intolerància alimentària inclòs a la pòlissa. 

DKV SEGUROS

DKV INTEGRAL és un producte de salut complert, que permet diferents modalitats de contractació en funció del tipus de copagament escollit

DKV forma part de Munich RE, un dels principals grups asseguradors alemanys i europeus. A part de ser una de les companyies líders a l'estat en el ram de salut, és una companyia que té un gran sentit de la Responsabilitat Social Corporativa.

El seu producte DKV INTEGRAL és un producte dissenyat per tenir totes les despeses en salut cobertes, sense límits (només en pròtesis)

Quins són els seus punts forts?

• Inclou dins de les seves cobertures, l'assistència sanitària en cas d'accidents laborals o de trànsit

• Àmplia cobertura en transplantaments (còrnia, mèdula, hepàtic, renal i cardíac)

• Indemnització diària per hospitalització, a partir del 3r dia d'ingrés (quan no és a càrrec de la companyia) sense cost addicional.

• Reembors de les despeses per serveis d'assistència familiar i/o atenció a la dependència, fins a un màxim de 10.000€/assegurat, en el cas d'acreditar-se una situació de dependència de grau 3 per accident.

• Ampli programa de medicina preventiva: salut infantil, revisió ginecològica anual, revisió cardiològica del risc coronari, prevenció del càncer colono-rectal, prevenció del càncer de pròstata, programa de salut dental...

• Pla "Vive la Salud": programes de promoció de la salut i prevenció de malalties, amb un assessor mèdic personal i contacte online i telefònic. Per exemple: el programa de deshabituació tabàquica.

---

VALORS

Assessorament transversal

Nova col·laboració 

Amb l'ànim d'oferir un assessorament transversal als nostres clients, iniciem col·laboració amb REMAX, la xarxa de franquícies immobiliàries número 1 al món. Si voleu vendre (o comprar) un immoble, ara us oferim la possibilitat de fer-ho de la manera més professional i ràpida. Aviseu-nos i us posarem en contacte amb el nostre agent.

---