NEWSLETTER #10 UN ANY DE VIDA

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Agraïment

Estic molt contenta de la feina feta i orgullosa de veure com va creixent la xarxa de clients

El proper diumenge 20 de desembre farà un any que vaig començar aquesta aventura, amb moltes il·lusions i esperances. El meu objectiu era, i continua essent, oferir els meus coneixements i experiència del món assegurador al servei de la gent, actuant com a corredora d'assegurances.

Un any després estic molt contenta pels reptes assolits, però sobretot pel servei realitzat.

Assessorament integral

Més que vendre assegurances, el que ofereixo als clients és assessorament integral de la seva cartera d'assegurances.

El fet de comptar amb vàries companyies fa que el meu assessorament pugui ser més complert i objectiu, perquè el que intentem és buscar la millor alternativa per cada cas.

És veritat que fins no fa gaire havia vist el sector des d'un punt de vista bastant privilegiat. Durant aquest any, l'he pogut descobrir des de l'altra banda. I n'estic contenta, perquè veig que encara puc ajudar molt més del què em pensava. 

Molta gent ni sap quines assegurances té contractades, ni perquè li serveixen ni quan ni com les pot fer servir. Moltes vegades hi ha cobertures duplicades, o garanties que es pensaven contractades i que realment no ho estan...

Em sento molt satisfeta quan puc assessorar-vos i millorar-vos la cobertura i a més a més, estalviar-vos diners.

Nous reptes

Pel 2016 l'objectiu que em plantejo és continuar ampliant la xarxa de clients.

Per aquest motiu, us demano ajuda als que ja em coneixeu, si voleu, és clar:

Parleu amb 2 o 3 coneguts vostres, expliqueu-los i compartiu amb ells la vostra experiència. Si algun d'ells acaba contractant una pòlissa us obsequiaré amb un regal: una capsa Dakota Box valorada en 30€, sempre que contractin com a mínim una assegurança de més de 300€.

Per acabar només em cal donar-vos les gràcies a tots i totes per donar-me l'oportunitat de poder-vos ser útil i realitzar-me professionalment. GRÀCIES!!!

---

DE LA MA

Companyies especialistes i amb garantia de servei

El millor producte per cada ocasió

Cada client té unes necessitats diferents, i és per aquest motiu que treballem amb diferents companyies: cada una pot aportar avantatges o diferències en funció de les necessitats de cada client.

No hi ha necessitats homogènies ni productes tancats.

Considerem molt important el fet que totes elles són companyies sòlides, amb experiència contrastada en el sector durant molts anys i que garanteixen un servei com cal a l'assegurat en cas de sinistre.

Són companyies que a nivell de primes estan a la mitjana del mercat, amb l'avantatge de que tenen polítiques de preu estables en el temps, a diferència d'altres companyies "low-cost", que tenen polítiques més inestables.

---

VALORS

Assessorament objectiu

Quan analitzem un projecte d'assegurança, comparem diferents productes de les companyies que tenim, analitzem les diferents cobertures i garanties i les comparem amb la pòlissa actual (si n'hi ha), valorant no només la prima, que ha de ser un factor important però no el decisiu, sinó tot el conjunt.

Volem que el client disposi de tota la informació necessària per poder contractar l'assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats, amb total llibertat.

---