NEWSLETTER #12 PER QUÈ NECESSITEM UNA ASSEGURANÇA DE VIDA?

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

5 raons per contractar una assegurança de vida risc

El millor producte per assegurar el futur econòmic de la nostra família

1. Si els ingressos de la unitat familiar depenen d'una única persona, és del tot imprescindible assegurar la renta familiar en cas de la seva defunció o invalidesa absoluta i permanent. Una assegurança de vida és el millor producte per assegurar el futur econòmic dels nostres fills.

2. Si ets treballador autònom, és molt important prevenir la possible "mort econòmica" derivada d'una invalidesa absoluta i permanent. Tu mateix depens del teu propi treball i de la teva capacitat per generar-lo. Per tant, l'has de protegir. Una assegurança de vida t'indemnitzarà en cas de patir un accident o una malaltia que et provoqui una invalidesa absoluta i permanent i t'impedeixi continuar treballant.

3. Si vols mantenir el nivell d'ingressos de la família en cas de patir una malaltia greu, has de contractar una assegurança de vida. Avui en dia, moltes companyies inclouen prestacions addicionals a la indemnització en cas de mort o invalidesa: prestacions en cas de patir malalties greus com ara càncer, determinats casos de cardiopaties, malalties degeneratives...

4. Si ets titular d'un préstec o d'una hipoteca és del tot recomanable contractar una assegurança de vida. Només l'any 2013 les assegurances de vida van liquidar 2.400 hipoteques!! Molt possiblement la teva entitat t'hagi "obligat" a contractar una assegurança d'aquest tipus. Que sàpigues que no hi estàs obligat/da. Pots mirar alternatives al mercat, molt més econòmiques... Segur!!!!

I encara un últim punt...

5. Les assegurances de vida no són cares. Es poden contractar assegurances de vida que s'ajustin al pressupost de qualsevol persona. I quan abans la contractis, millor, ja que les primes es calculen, bàsicament, en funció de l'edat de l'assegurat.

---

DE LA MA

CASER VIDA RIESGO

Caser posa a la disposició dels seus clients una completa gamma d'assegurances de vida que s'adapten a totes les necessitats.

CASER VIDA

A més a més de la indemnització en cas de mort o invalidesa absoluta i permanent de l'assegurat, s'inclouen altres cobertures com l'avançament del capital en cas de malaltia greu, la segona opinió mèdica o la rehabilitació cardíaca

CASER VIDA FAMILIAR

Amb aquesta assegurança, es poden assegurar fins a dues persones a la mateixa pòlissa, garantint el pagament de la indemnització en cas de mort o invalidesa absoluta i permanent de qualsevol dels dos assegurats

CASER AMORTITZACIÓ

La millor alternativa per a qui sigui titular d'un préstec. S'assegura la quantitat pendent d'amortitzar en cas de defunció o invalidesa absoluta i permanent de l'assegurat

CASER VIDA TICKET

Prima mínima per a capitals de 30.000 o 60.000 euros. Amb les cobertures bàsiques de mort i invalidesa absoluta i permanent de l'assegurat.

---

REPTE 2016

Ajuda'ns a ampliar la xarxa de clients

Comparteix la teva experiència com a client de MCP CORREDORA D'ASSEGURANCES amb 2 o 3 coneguts teus.

Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300 euros o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal DAKOTA BOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Multicanalitat

Des de que vaig començar aquesta aventura em vaig proposar de tenir un peu al despatx i un altre a les xarxes socials i a internet. És una manera més d'estar en contacte amb els clients i traslladar-los informació sobre assegurances que pot ser del seu interès.

Un cop al mes publico un article al bloc i edito el newsletter, i setmanalment penjo reflexions a la pàgina del facebook. També miro d'estar present cada dia al twitter. Ja em segueixes? (Clicant als logos accediras als meus perfils a les diferents xarxes socials) Gràcies per endavant!!!

---

NOU PARTNER 

UMA M&A

Des d'aquest gener col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!!

---