NEWSLETTER #13 LES ASSEGURANCES DE COTXE. QUÈ LES FA DIFERENTS?

Dilluns, 25 de gener del 2021

---

DESTACAT

No hi ha assegurances de cotxe barates. Hi ha assegurances amb cobertures i serveis "mini"

Què has de tenir en compte per valorar una assegurança de cotxe

Segurament pel fet de que es tracta d'una assegurança obligatòria, la principal idea que tenim a l'hora de contractar una assegurança de cotxe és que sigui "barata". I com ja hem comentat en d'altres ocasions, "duros" a quatre pessetes no n'hi ha

En quins aspectes ens hem de fixar per veure si estem contractant una bona assegurança o no?

VALORACIÓ DEL VEHICLE

Com em valorarà el meu cotxe la meva companyia en cas de sinistre?

Hi ha diferents tipus de valoració:

VALOR DE NOU: En aquest cas, la companyia indemnitzaria pel valor que costa un vehicle nou, amb les mateixes característiques i inclosos tots els impostos (IVA i impost de matriculació), així com també tots els accessoris no de sèrie (sempre que estiguin assegurats).

VALOR de MERCAT o VALOR de REPOSICIÓ: És el valor que té el cotxe en el cas de comprar-lo en el moment del sinistre, amb les mateixes característiques i antiguetat. No importa els quilòmetres que tingui o si el cotxe està més o menys cuidat. També s'hi inclouen els accessoris no de sèrie, si estaven assegurats.

VALOR VENAL: És el valor que té el cotxe en cas de vendre'l en el moment del sinistre, amb les mateixes característiques i antiguetat. No importa els quilòmetres que tingui o si el cotxe està més o menys cuidat. També s'hi inclouen els accessoris no de sèrie, si estaven assegurats.

És molt important destacar que entre el valor de venda i el de compra d'un vehicle hi pot haver-hi una diferència entorn del 20-30%. Per tant, és molt convenient saber el criteri que aplicarà la nostra companyia en cas de sinistre, perquè és un aspecte que afecta directament a la prima. Moltes companyies dónen el valor venal a partir del segon any d'antiguetat mentre que d'altres poden arribar a donar el valor de mercat a partir del sisè any.

ASSISTÈNCIA EN VIATGE

Un altre aspecte important que hem de tenir en compte a l'hora de contractar l'assegurança del nostre vehicle és el tipus d'assistència en viatge que ens estan oferint.

Pregunta si l'assistència és només al vehicle o també a les persones, viatgin o no amb el vehicle assegurat. Hi ha companyies que ofereixen l'assistència en viatge amb franquícies de quilòmetres, d'altres ho fan des del quilòmetre zero (és a dir, des del mateix domicili de l'assegurat), d'altres en cas d'avaria, et remolquen el vehicle només uns determinats quilòmetres...Algunes et vénen a canviar la roda en cas de punxada, d'altres no. Algunes et porten combustible si et quedes sense, d'altres ni somniar-ho...

Són detalls importants que hem de tenir presents per poder valorar quina assegurança ens convé més.

SERVEI POST-VENDA

Per acabar, i no perquè sigui menys important, cal valorar molt seriosament l'atenció post-venda que ens ofereix la companyia que hem triat.

Contractar una assegurança low-cost pot suposar-nos, inicialment una prima més econòmica, però a la llarga, una important pèrdua de temps i diners en cas de sinistre o simplement, en cas de que vulguem modificar qualsevol clàusula del contracte, ja que l'únic contacte que tindrem amb la companyia serà a través del call center que normalment començarà amb 902, i per tant a una tarifa telefònica amb despeses compartides.

El preu no ha de ser l'únic criteri que et faci decantar per una assegurança o altra. Compara serveis i cobertures, i tria la que més et convingui. 

I si no vols fer aquesta feinada, a MCP la fem per tu, i amb molt de gust!!!

---
CASER COCHE X COCHE

DE LA MA

CASER AUTO

COCHE X COCHE

CASER arrenca el 2016 oferint als seus clients una de les cobertures més originals i novedoses del mercat.

Dintre de les garanties a tercers, ofereix la possibilitat de contractar la cobertura "coche x coche": en cas de que pateixis un cop amb culpa d'un altre vehicle, i la reparació del teu cotxe sigui superior al seu valor, la companyia t'en dóna un altre com el que tenies. Si, si... ho has llegit bé: et dóna un cotxe com el teu (o un de similar). Sense que hagis de pagar impostos o despeses de gestoria

Si el teu cotxe té més de 8 anys (*), aquesta és l'assegurança que necessites!!! I a més a més, si la contractes abans del 15/04/2016 entres en el sorteig d'un MINI!!!

Clica al següent enllaç i podras veure un vídeo explicatiu molt divertit i curtet ;)

http://segurosdecoche.caser.es/cochexcoche

 (*) a partir de 8 anys el valor venal del vehicle baixa molt depressa, i en cas de sinistre greu, la valoració serà molt probablement de sinistre total

---

REPTE 2016

Ajuda'ns a ampliar la xarxa de clients

Comparteix la teva experiència com a client de MCP CORREDORA D'ASSEGURANCES amb 2 o 3 coneguts teus.

Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300 euros o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal DAKOTA BOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Confiança

El més difícil de tots els valors que vull transmetre amb la meva feina, i la suma de tots els altres: constància, servei, proximitat, professionalitat... Però sobretot, escoltar al client i oferir-li el producte i l'atenció que desitja.

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!!

---