NEWSLETTER #14 ASSEGURANCES PER A BOTIGUES I DESPATXOS

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Si tens un negoci, no prenguis més risc del compte!

Preocupa't només dels teus clients i deixa els altres riscos en bones mans

L'assegurança de comerç és un producte que s'adapta perfectament a les necessitats de cada negoci, permetent d'escollir les cobertures més addients a cada activitat.

Les pòlisses multirrisc de comerç, s'estructuren normalment a partir d'unes cobertures bàsiques (incendi, extensius...) i unes cobertures optatives (danys per aigua, robatori, responsabilitat civil, danys elèctrics, trencament de vidres, pèrdua de beneficis, danys estètics, deteriorament d'aliments refrigerats i/o congelats...). A partir d'aquí, cadascú ha de valorar quines cobertures necessita en funció de la seva activitat, i valorar quines exclusions i franquícies hi ha en cada cas.

Tan important o més que determinar les cobertures que necessitem, és valorar correctament el continent i el contingut del negoci. Si som els propietaris del local, haurem de valorar el continent a preu de reconstrucció (normalment entre uns 600-700 euros el m2). Si en som llogaters, podem assegurar el continent a primer risc per l'import de les reformes que hi hem hagut de fer. Pel què fa al contingut, caldrà valorar separadament el mobiliari, la maquinària i equips electrònics i les existències. Tot això a valor de mercat.

A MCP Corredora d'Assegurances t'assessorem i t'ajudem a trobar l'assegurança de comerç que s'adapti millor a les teves necessitats, al preu més competitiu.Preocupa't només d'atendre als teus clients. De la resta, ens n'ocupem nosaltres!

---
CASER COCHE X COCHE

DE LA MA

COMERCIO PLUS

Plus Ultra ha renovat el seu producte de comerç

Aquest 2016 PLUS ULTRA ha renovat totalment el seu producte de comerços per adaptar-lo a les noves tendències.

En aquest sentit, ha segmentat el producte en tres blocs: comerç, oficines i hosteleria.

Entre les novetats, destaca la possibilitat de poder contractar garanties modulables: es poden escollir les garanties que més convinguin en cada cas , d'entre més de 80 diferents, agrupades en packs.

Per a propietaris de locals, s'inclouen noves garanties: els actes vandàlics dels llogaters i la protecció jurídica de l'arrendador.

---

REPTE 2016

Ajuda'ns a ampliar la xarxa de clients

Comparteix la teva experiència com a client de MCP CORREDORA D'ASSEGURANCES amb 2 o 3 coneguts teus.

Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300 euros o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal DAKOTA BOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Objectivitat

Quan un client ens demana assessorament per a una determinada assegurança, comparem els diferents productes de les diferents companyies que tenim en cartera i li expliquem en què es diferencien, no només en preu, sinó en garanties i cobertures. Perquè en base al nostre assessorament, trii la que millor s'adapti a les seves necessitats. Amb total llibertat.

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!!

---