NEWSLETTER #15 RAONS PER CONTRACTAR (O CANVIAR) LA PÒLISSA DE SALUT

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Què haig de tenir en compte a l'hora de contractar (o canviar) una assegurança de salut?

Sobretot, no miris només el preu. Analitza i compara les cobertures, que amb la salut no s'hi juga!!

Quan valorem la possibilitat de contractar una assegurança de salut, o bé canviar la que tenim, ens hem de fixar en diferents aspectes:

• LES COBERTURES. La gran part de companyies cobreixen l'assistència sanitària a nivell de medicina primària i especialistes. Pot haver-hi companyies que limitin els dies d'hospitalització, o que no dónin cobertura en cas d'accidents laborals o de trànsit. Les principals diferències però, estan en els mitjans de diagnòsi i els tractaments que cobreixen, sobretot en tractaments oncològics i de malalties greus. Aquí podem trobar diferències significatives entre companyies. També en el tema de les pròtesi: hi ha companyies que no les cobreixen, d'altres en cobreixen només una part, i d'altres les poden arribar a cobrir totes (siguin internes, biomecàniques o fins i tot el material biològic).

• EL QUADRE MÈDIC. La gran majoria de pòlisses presten l'atenció a través d'un quadre de metges i centres hospitalaris concertats. Hi ha també la possibilitat de poder contractar l'assegurança amb el sistema de reemborsament: l'assegurat escull el metge que vol i la companyia li abona un % de la factura pagada, que sol estar entre el 80% i el 90% en funció de si es tracta d'una visita o d'una intervenció quirúrgica. En relació amb el quadre metge, és molt important saber si inclou els metges i centres hospitalaris de referència (cada vegada hi ha més companyies que ofereixen productes molt econòmics, però amb quadres reduïts).

• LES TARIFES. Per captar nous clients, algunes companyies fan ofertes realment molt competitives durant el primer any. Però cal conèixer quina és la política de preus de la companyia que triem, perquè molts d'aquests descomptes desapareixen després de la primera anualitat. Una manera amb la que podem aconseguir reduïr la prima mensual és amb el copagament on l'assegurat paga una petita quantitat de diners pels actes mèdics. Per escollir aquest tipus de tarifa cal saber quin us en fem de la pòlissa: si la fem servir molt, potser no ens surt a compte. En canvi, si la utilitzem poc, segurament estalviarem bastants diners al cap de l'any.

• ALTRES SERVEIS. Cada vegada més hi ha companyies que ofereixen serveis addicionals a la pòlissa de salut: programes de prevenció de malalties, revisions anuals, inclusió de la pòlissa dental, inclusió de tècniques de fecundació, descomptes en medicina estètica, homeopatia, acupuntura, en vacunes o despesa de farmàcia... Són aspectes que dónen un valor afegit a la pòlissa i que cal tenir en compte.

La pòlissa de salut suposa una de les principals despeses de la família. Abans de contractar-la, has de tenir tota la informació possible per poder triar quina companyia i quin producte et convé més.

I per poder-ho fer, necessites tenir el màxim d'informació. Parlem-ne.

Vine i mirarem quines alternatives hi ha al mercat que et poden ser útils. Compararem totes les opcions perquè pugueu triar valorant els pros i contres de cada oferta. En confiança!!

---

DE LA MA

CASER, DKV i MGC

Les tres companyies en les que confiem la salut dels nostres clients

Tot i que normalment en aquest apartat presentem un producte d'una companyia, en aquesta ocasió us vull parlar de les tres companyies amb les que treballem el producte de salut. Perquè un dels factors que també s'han de tenir en compte a l'hora d'escollir la pòlissa de salut, és la companyia que hi ha al darrere: qui és, la seva experiència en el sector, la qualitat del servei que ofereixen, si inverteixen o no en millores per als assegurats, quina opinió en ténen els metges... És un element tan o més important que els serveis que ofereixen.

A continuació, una breu pinzellada de les tres companyies. Clicant en el nom, accedireu a més informació sobre cada una.

CASER fa més de 70 anys que es dedica a les assegurances, i més de 20 anys que es dedica concretament al ram de la salut. Ha estat la primera companyia de l'estat, de salut, a rebre la CERTIFICACIÓN DE CALIDAD UNE-EN ISO 9001:2008 per la gestió de l'assegurança CASER SALUD. Disposa d'una àmplia gamma de productes de salut, perquè cadascú esculli el que més li convingui, mantenint però sempre el nivell de cobertures. Això fa que sigui una de les companyies amb unes de les més elevades taxes de satisfacció, recomanació i fidelitat dels seus clients.

DKV és una companyia d'assegurances personals, especialitzada en salut. Ocupa la 4ta posició del rànquing de grups asseguradors d'ICEA. Però el que segons la meva opinió, la diferencia de la resta de companyies del sector és la seva vocació cap a la promoció d'hàbits saludables dels seus clients i la seva important tasca en la responsabilitat social corporativa: darrere de cada consulta, gestió o email hi ha una persona de la Fundació DKV Integralia, totalment capacitada per atendre als clients. La majoria són joves amb importants discapacitats, lesions medulars o malalties degeneratives, que no només escolten sinó que tenen un elevat grau d'empatia amb els clients.

MGC (Mútua General de Catalunya) neix al 1984 en el si de la societat civil catalana, a través de la MUTUA HOSPITAL GENERAL DE CATALUNYA, amb l'objectiu de reinvertir els beneficis per a oferir sempre més i millors serveis als mutualistes, únics propietaris de l'entitat. Al 1996 es canvia la denominació de l'entitat per l'actual de MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA. És per tant, una mútua especialitzada en assegurances de salut, que destina tots els seus beneficis a l'ampliació i millora de les cobertures i serveis per garantir les millors condicions als seus assegurats. Al 2015 va ser la segona asseguradora més ben valorada pels metges del COMB (darrere d'Assistència Sanitària Col·legial).

Totes tres ens ofereixen la màxima tranquil·litat i confiança. Salut!!!

---

REPTE 2016

Ajuda'ns a ampliar la xarxa de clients

Comparteix la teva experiència com a client de MCP CORREDORA D'ASSEGURANCES amb 2 o 3 coneguts teus.

Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300 euros o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal DAKOTA BOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Servei

Definició del DIEC:

[s. XIV; del ll. servĭtĭum, per via semiculta]

1 1 Acció de servir o d'ésser útil a algú o a algun ús. 

I això és el que volem ser: útils als nostres clients: a l'hora d'assessorar-vos en la contractació de qualsevol assegurança, quan tingueu qualsevol dubte en relació a un contracte d'assegurança, quan necessiteu utilitzar els serveis de la pòlissa... Volem servir-vos, ser-vos útils de la millor manera possible. És la nostra vocació!

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!!

http://uma-ma.com/

---