NEWSLETTER #17 ASSEGUREM-NOS EL FUTUR

Dilluns, 25 de gener del 2021

---

DESTACAT

Has nascut als 70's?

Si és així, és hora de que et plantegis seriosament amb quins estalvis vols afrontar la teva jubilació.

Si de petit jugaves amb els "clicks de famobil" o amb el "tente", la tele de casa teva tenia només dos canals i les imatges eren en blanc i negre, t'has de començar a plantejar què faras quan et jubilis. Potser et semblarà que encara falta molt de temps (i és veritat), però quan abans comencis a estalviar, menys esforç econòmic hauras de fer. 

D'aquí a 25 anys no sembla que l'estat actual tingui prous recursos per poder pagar les pensions de jubilació tal i com ho ha estat fent fins ara. Principalment, perquè amb el sistema que tenim de repartiment (on els qui treballen paguen les pensions dels qui estan jubilats), i les taxes de natalitat d'avui en dia (molt per sota de les que hi havia quan es va crear el sistema), al 2040 no hi haurà prou treballadors en actiu per pagar les pensions de jubilació (que d'aquí 20-25 anys seran els del famós "baby boom").

En una enquesta recent a persones jubilades, la majoria es queixaven de no haver estalviat prou de joves, i haver de passar cada mes amb una pensió que consideren massa justa. Imagina't què passarà quan tinguis 65 anys! A l'estat espanyol, la taxa de substitució actual (és a dir, el % que representa la pensió de jubilació sobre l'últim sou abans de jubilar-se) és del 85%, mentre que la mitjana europea és del 55%. La tendència (marcada per la UE) és acostar-nos més a la mitjana europea. Així doncs, quan hagis de cobrar la pensió, aquesta representarà només el 50% de l'últim salari que hagis cobrat.

Tots aquests exemples haurien de servir per fer-te reflexionar. Més enllà del tipus de jubilació que desitgis (viatjar, estudiar, descansar...), el més important és que comencis a planificar el teu futur quan abans millor. És veritat que és molt dificil acertar una planificació tan a llarg termini, més que res perquè no podem controlar tots els factors (la salut, la situació econòmica,...). Però el que si podem decidir és quan, com i quant volem estalviar per afrontar una jubilació digna.

Tens al teu abast molts instruments diferents per fer-ho. Des d'adquirir immobles (que arribat el moment de la jubilació pots vendre), fins a tenir un pla de pensions, una cartera d'accions o participacions empresarials, o d'altres instruments asseguradors pensats especialment per estalviar a llarg temini i obtenir la màxima rendibilitat econòmica i fiscal.

Amb l'assessorament d'un corredor pots planificar un pla de jubilació a mida, adaptar-lo a les teves necessitats de cada moment i sobretot, evitar un dels altres errors més comuns amb l'estalvi a llarg termini: no gestionar-lo.

A MCP et volem ajudar a protegir el teu futur de la manera més segura!

---

DE LA MA

ALLIANZ PPA DINÁMICO

Els PPA són similars als tradicionals Plans de Pensions, amb els mateixos avantatges fiscals, però amb una diferència molt important: la companyia asseguradora garanteix el capital disponible en el moment de la jubilació.

Allianz PPA DINAMICO és un Pla de Previsió Assegurat, que combina la seguretat d'un capital mínim garantit a la jubilació, amb l'accés a l'expectativa de rendibilitat dels mercats de renda variable.

El valor del fons anirà variant al llarg del temps, en funció de les diferents situacions de mercat, però ALLIANZ PPA DINAMICO disposa d'un capital mínim garantit durant tota la durada del contracte, i per a totes les contingències contemplades a la pòlissa: jubilació, invalidesa, mort, atur de llarga durada i malaltia greu.

En un entorn com l'actual, de tipus d'interès baixos, es converteix en la millor alternativa d'estalvi per a la jubilació, quan s'està planificant a llarg termini.

---

REPTE 2016

Ajuda'ns a ampliar la xarxa de clients

Comparteix la teva experiència com a client de MCP CORREDORA D'ASSEGURANCES amb 2 o 3 coneguts teus.

Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300 euros o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal DAKOTA BOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Tranquil·litat

Volem sincerament que els nostres clients estiguin tranquils amb les assegurances que contracten. La nostra professionalitat i experiència ens marca el camí per assessorar-los a contractar la pòlissa que millor pot cobrir les seves necessitats. La seva tranquil·litat és la nostra.

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!!

http://uma-ma.com/

---