NEWSLETTER #18 ANEM CREIXENT!!!

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Una xarxa que creix

Un any més, i ja en van dos, aprofito aquest mitjà per donar-vos les gràcies.

Va ser al desembre del 2014 quan vaig rebre l'autorització de la Direcció General de Política Financera per exercir com a corredora d'assegurances. Com passa el temps!!!!

Des d'aleshores, entre tots m'heu ajudat a teixir una xarxa de clientes i clients de la que em sento molt orgullosa. I és per això que us vull donar les gràcies a tots i cadascún dels que m'heu fet confiança.

El meu objectiu, quan vaig plantejar-me obrir el meu propi despatx, va ser posar a disposició dels meus clients la meva experiència de més de 15 anys en el sector assegurador. I això és el que us ofereixo i vull continuar oferint-vos.

Sense la vostra ajuda no estaria on estic ara. Perquè la meva feina no és vendre assegurances, sinó ajudar-vos a triar la que més necessiteu; donar-vos informació i assessorar-vos perquè escolliu l'assegurança que més us convé. Objectivament i amb un criteri professional.

Gràcies un cop més per voler formar part d'aquest projecte!!

---

DE LA MA

Tots els racons on pots trobar-me

Tot i que físicament tinc el despatx al c/Mallorca 41 de Malgrat de mar, podeu trobar-me també a la xarxa:

A la web: Dóna un cop d'ull a www.mcasadellapol.cat! Al blog hi publico mensualment articles relacionats amb temes asseguradors, i a més a més, hi ha penjats tots els telèfons de les diferents companyies i tots els butlletins que he publicat fins ara.

Al facebook! Ja has fet un "m'agrada" a la pàgina? No?????? Clica aquí i fes-ho ara mateix!!

Al twitter: segueix-me aquí i aniras rebent twitts (1 o 2 al dia) sobre informació relacionada amb el món assegurador.

Al LinkedIn. Siiii, també tinc perfil en aquesta xarxa professional. Normalment hi penjo articles de premsa relacionats amb assegurances.

---

REPTE 2017

Ajuda'ns a continuar ampliant la xarxa de clients

Aquest 2016 alguns de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" DakotaBox o SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX valorada en 30 euros.

---

VALORS

Fortalesa

En un món tan gran i globalitzat, els més petits ens hem d'especialitzar en allò que ens fa diferents: la proximitat i el coneixament personal del client i les seves necessitats. Això és el que ens dóna força.

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!! http://uma-ma.com/

---