NEWSLETTER #21 Com puc estalviar amb l'assegurança del cotxe?

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Tot i que és una assegurança obligatòria, podem estalviar. 

Com? Informant-nos correctament de les cobertures contractades i dels serveis que ofereixen

L'assegurança d'automòbil és una de les més contractades a tot l'estat espanyol. L'any 2016 es van facturar per aquest concepte, més de 10,5 milions d'euros, un 5% més que l'any anterior. Representa un 16% del volum total de primes de tots els rams que es comercialitzen. 

Aquest increment de primes està ocasionat per un increment del número de pòlisses però també per un increment en el preu de les assegurances d'automòbil. Principalment per l'aplicació del nou barem de danys personals en els accidents de trànsit. Aquest increment el notarem encara més durant el 2017, quan es vagin renovant les assegurances en cartera.

Per tant, és un bon moment per repassar l'assegurança del nostre automòbil i mirar d'ajustar-la a les nostres necessitats.

I no només em refereixo a pagar menys, no... Em refereixo a conèixer bé les característiques del producte que hem comprat, per poder utilitzar-lo correctament.

A vegades, la prima pot ser molt barata (escandalosament barata), però a l'hora de fer qualsevol consulta, modificació... has de trucar a un 902 on com a mínim (no ho dubtis, ho tenen estudiat) t'hi estas 20 minuts. I quant et costa aquesta trucada? Ja no diguem si has de trucar més d'un cop....

En d'altres ocasions, hi ha companyies que compten com a sinistralitat de la pòlissa el trencament de vidres o l'assistència en viatge (la majoria no ho fa), i a la renovació del contracte t'apliquen l'increment corresponent. O sigui que el que has estalviat un any, ho pagues al següent amb escreix.

Encara un altre aspecte que moltes vegades la gent desconeix... En les assegurances a tot risc, com valora la teva companyia el teu cotxe? A valor de mercat? A valor venal? A valor de nou? Durant quant de temps? Si tens la mala sort de patir un sinistre greu durant els dos primers anys de vida del cotxe, tenir contractada una pòlissa o una altra et pot suposar una pèrdua de més del 20% del valor del cotxe. Hi ha companyies que només dónen el valor de nou durant el primer any, d'altres durant els tres primers i a partir del quart el van disminuint... En l'altre extrem, hi ha alguna companyia que et deixa valorar a tu el cotxe, i assegurar-lo per al capital que creguis oportú, de manera que en cas de patir un sinistre total, saps per quant te'l valoraran.

I si vols fraccionar el pagament de la prima, informa't abans del recàrrec que t'aplicaran per fer-ho. Quantes més vegades la fraccionis, més car et sortirà.

Encara un altre aspecte on hi pot haver diferències importants entre companyies: l'assistència en carretera i en viatge. Fixa't en quin és el radi de cobertura de l'assistència: si és des del quilòmetre zero, si pots escollir el taller de reparació del teu vehicle o bé l'has de portar a un dels tallers concertats per la companyia obligatòriament, si el radi de remolcatge del vehicle és il·limitat o bé hi ha un màxim de quilòmetres... Són aspectes que moltes vegades desconeixem, però que afecten directament a la qualitat del servei que esperem obtenir de la nostra assegurança del cotxe.

I per acabar, quin servei post-venda t'ofereix cada companyia? En cas de dubte, consulta, declarar un sinistre... Només pots trucar per telèfon i parlar amb algú que no coneixes ni saps on és? O vols poder parlar amb algú que et coneix, anar-lo a veure i explicar-li què t'ha passat, que t'entengui i que t'escolti?

Abans de contractar una assegurança de cotxe, no et fixis només en el preu. Informa't de totes les cobertures i del servei post-venda que t'ofereixen!

A MCP Corredora d'assegurances fem aquesta fenia per tu: quan un client ens demana el preu d'una assegurança, comparem totes les diferències entre les diferents alternatives, no només el preu, perquè pugui escollir la que més li convingui #enconfiança

---

DE LA MA

MUSSAP ZERO RISC

Decideix per quant vols assegurar el teu cotxe

Amb Zero Risc tu decideixes lliurement fins a quina quantitat vols cobrir el teu cotxe. Fins a aquesta quantitat te'l repararem sempre encara que l'import de reparació superi el valor del vehicle.

Perquè en cap cas Zero Risc et deixa sense cotxe: o te'l repara o te'n proporciona un altre.

Perquè si tens una reparació que supera l'import que has contractat, tu decideixes què vols fer. O reparar o que Mussap et proporcini un altre cotxe igual que el teu.

Tu et fas el Tot Risc, i més barat que un Tot Risc

Té totes les cobertures i serveis de la més completa assegurança de cotxe i a més aquesta manera diferent i única de tractar els danys del teu vehicle.

A més, en cas d'accident si repares el teu vehicle en un taller col·laborador de Mussap, tindràs un 25% de reducció de la franquícia

És per a conductors a partir de 30 anys d'edat de turismes, monovolums o tot terreny d'ús particular d'entre 0 i 9 anys d'antiguitat

Inclou també la nova cobertura Segona Opinió Mèdica InternacionalDisposes d'un telèfon d'atenció mèdica les 24h, i en cas de malaltia greu podràs obtenir gratuïtament una segona  opinió dels més prestigiosos Centres Hospitalaris d'Estats Units.

Amb Zero Risc, així de fàcil així de segur

---

VALORS

Proximitat

La proximitat amb el client i el servei post-venda és un valor imprescindible en el servei que us vull oferir. Sóc al vostre costat des del primer moment, i durant tota la vida del contracte, especialment quan s'esdevé un sinistre, per resoldre'l el més ràpid possible. 

Pots venir al despatx, trucar-me per telèfon, enviar un whatsapp, un mail o un missatge pel facebook. El que vulguis. Em posaré en contacte amb tu tan aviat com sigui possible.

---

REPTE 2017

Ajuda'ns a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2016 alguns de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" DakotaBox o SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

UMA M&A

Des del gener del 2016 col·laborem amb UMA M&A, una consultora especialitzada en compra-venda d'immobles i d'altres actius. Si necessites vendre alguna propietat, truca'm i us posaré en contacte!!! http://uma-ma.com/

---