NEWSLETTER #25 - ASSEGURANCES PELS QUI MÉS T'ESTIMES

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Assegurances de vida

Una assegurança de vida la contractes pensant en els altres, no en tu mateix.

I per què ho dic això? Doncs perquè una assegurança de vida normalment no la cobraràs tu, si no els teus hereus (o qui tu decideixis). I dic normalment i no sempre, perquè a la garantia principal (que és la de mort) s’hi poden afegir altres garanties (invalidesa, malalties greus...) que en cas de donar-se el cas, si que les cobraria el propi assegurat/a.

Però... per quins motius hauries de contractar una assegurança de vida? Te’n donaré tres:

En primer lloc: si a casa teva depenen dels teus ingressos per viure, pensa com s’ho farien en el cas de que tu no hi fossis. La pensió que paga l’estat per viudetat a una persona amb càrregues familiars és de 740€ mensuals. Si no hi ha càrregues familiars, l’import baixa fins als 430€ aproximadament. En tindrien prou per viure i pagar les despeses mensuals (lloguer, menjar, roba, escola, extra-escolars...)?

En segon lloc, pot ser que a la teva família, els ingressos els aporteu els dos membres de la parella. En aquest cas, si un dia faltes tu la teva parella, a part de sobreposar-se a la teva pèrdua, haurà de tirar endavant amb la meitat dels ingressos. Podrà mantenir el nivell de vida que portàveu quan hi éreu tots dos?

I per acabar, un tercer argument: la contractació d’una assegurança de vida és del tot imprescindible (sota el meu punt de vista) si tens un préstec o hipoteca pendent d’amortitzar. Per què si un dia faltes, com s’ho faria la teva parella per pagar les despeses i a més a més la quota del préstec o la hipoteca?

Com es calcula el preu d'una assegurança de vida?

El preu d’una assegurança de vida es calcula bàsicament en funció de l’edat de l’assegurat i del capital que es vol assegurar (bé, i de les garanties extres que hi afegim).

És a dir, a més edat, més prima (si es manté el capital i les garanties).

L'assegurança de vida és obligatòria si contracto un préstec o una hipoteca?

No. I amb la reforma de la llei hipotecària que està en marxa, es prohibirà la venda de paquets de productes vinculats a les hipoteques.

Com puc estalviar amb l'assegurança de vida?

Si tens un préstec o una hipoteca, una manera d’estalviar, és revisar que el capital assegurat coincideixi amb el pendent d’amortitzar. L’altra, és revisar que les garanties contractades siguin les que necessites.

Tinguis o no l'assegurança contractada amb una entitat bancària, una manera fàcil d'estalviar és mirant alternatives al mercat. Cada vegada les companyies treuen productes més competitius. En funció de la teva edat, pots estalviar molts diners.

Tan si vols revisar l’assegurança de vida que ja tens com si vols contractar-ne una de nova, a MCP ASSEGURANCES t’assessorarem perquè contractis la que més et convingui. En confiança!

---

DE LA MA

ALLIANZ VIDA RIESGO PLUS

Una assegurança de vida pensada per adaptar-se a totes les necessitats

La flexibilitat del producte ALLIANZ VIDA RIESGO PLUS et permet escollir la modalitat que millor s'ajusti a les teves necessitats de planificar la teva seguretat econòmica. T'ajuda a protegir els aspectes més prioritaris de la teva vida, com casa teva o els estudis dels teus fills, perquè en el cas de que tu faltis, la teva família podrà mantenir la qualitat de vida habitual i afrontar possibles despeses o deutes., 

---

REPTE 2017

Ajuda'ns a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2017 alguns de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Confiança

El més difícil de tots els valors que vull transmetre amb la meva feina, i la suma de tots els altres: constància, servei, proximitat, professionalitat... Però sobretot, escoltar al client i oferir-li el producte i l'atenció que desitja.

---