NEWSLETTER #26 PARLEM D'ASSEGURANCES DE SALUT?

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Les assegurances de salut

Què hem de tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de salut?

 Un 25% de la població de Catalunya opta per a la utilització de la medicina privada. Més de 6.000 metges hi presten els seus serveis.

A la medicina privada, els pacients hi poden accedir directament o bé a través d'una mútua o d'una companyia d'assegurances.

 Hi ha un ampli ventall de pòlisses de salut per poder escollir la que més s'adapti a les nostres necessitats.

Podem escollir si volem una pòlissa de serveis ambulatoris (amb visites a especialistes i mitjans de diagnosi) o bé volem una pòlissa de serveis complerts (on s'hi inclou, a més a més, l'hospitalització). El fet de triar una o l'altra dependrà de l'ús que solem fer dels serveis mèdics. Si volem poder accedir ràpid als especialistes, però confiem en la seguretat social per a operacions, i no ens importa compartir habitació, aleshores triarem una pòlissa de serveis ambulatoris. Si pel contrari, preferim ser operats ràpidament i gaudir d'una habitació individual, aleshores triarem una pòlissa de serveis complerts.

Un altre aspecte que hem de tenir en compte, és si estem disposats a pagar un "copagament" pels serveis prestats, amb l'ànim de pagar una prima mensual més reduïda. Si utilitzem poc els serveis mèdics, segurament serà més econòmic pagar un copagament (que pot ser reduït o ampli). En canvi, si fem un ús intensiu dels serveis de la companyia, sortirà més a compte escollir una pòlissa sense copagaments. 

Avui en dia, hi ha companyies que ofereixen productes a low-cost, però amb un quadre mèdic "reduït", en el qual no s'hi inclouen centres o metges de referència. Abans de contractar la pòlissa, cal informar-nos molt bé de les clíniques, metges i dels centres hospitalaris de referència del producte que volem comprar. 

I per acabar, és important saber com s'incrementa anualment la prima. És a dir, si el producte es tarifica per trams d'edat, si es tarifica per edats, si s'està dins d'un col·lectiu...

Per tots aquests motius, és molt recomanable assessorar-se bé abans de decidir-se per un producte o un altre. A MCP Corredora d'assegurances et volem ajudar a triar la millor.

---

DE LA MA

Les companyies amb les que treballem el ram de salut són les més ben valorades pels metges catalans. Us presentem el millor producte de cada una d'elles

 

MUTUA GENERAL DE CATALUNYA

El producte més complert de MGC és el AS-TOTAL

MGC és una mútua catalana, especialista en assegurances d'assistència sanitària i amb una experiència de més de 30 anys en el sector. Segons la darrera enquesta realitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona, la MGC és una de les entitats asseguradores millor valorades pels metges catalans.

Què els fa diferents de la resta?

• La cobertura d'assistència integral del càncer, que cobreix medicaments i teràpies que les altres companyies no cobreixen (medicació citostàtica antineoplàstica i anticossos monoclonals, mentre s'està hospitalitzat i quan es subministra ambulatòriament)

• La cobertura de pròtesis més àmplia del mercat. A part de donar cobertura a totes les pròtesis d'implantació interna, cobreix entre d'altres, el material biològic, les pròtesis biomecàniques externes d'extremitats, audiopròtesis, cadires de rodes per a discapacitats...

• L'hospitalització a qualsevol centre del món, fins a un màxim de 42.000€ per a tractaments especials que no es prestin a cap dels centres concertats

Un quadre mèdic amb més de 9.000 referències, només a Calunya.

CASER SALUD

CASER SALUT INTEGRAL és una de les pòlisses més complertes del mercat a un preu realment molt competitiu 

CASER és la primera companyia a certificar tots els seus procesoss per a la gestió de les assegurances de salut. Té la certificació de qualitat ISO:9001 que acredita el seu sistema de gestió.

Què fa diferent el CASER SALUT INTEGRAL?

• Una molt bona relació qualitat-preu. Ofereix unes cobertures molt àmplies, sobretot en mitjans de diagnòsi i tècniques terapèutiques.

• Un preu molt competitiu, sobretot per famílies de 3 o més membres, menors de 54 anys. Mentre la pòlissa estigui en vigor, i no es doni de baixa cap assegurat, tindrà la mateixa prima mensual: 141€ la família de 3 assegurats, i 188€ la de 4, que representa un cost de 47€/assegurat.

• És  una pòlissa amb copagaments molt reduïts, a partir del 8è servei (7 serveis gratuïts): 1,5€ medicina general, 3€ especialitats i resta serveis, 6€ mitjans de diagnosi d'alta tecnologia... (i un màxim per assegurat i any de 295€)

• S'inclou el diagnòsi de la infertilitat i la reproducció assistida (carència de 24 mesos)

• S'inclou el complement bucodental, amb el pla dental infantil pels menors de 14 anys.

• Regal de Test d'intolerància alimentària i a més a més, +100€ de reemborsament en òptica, +100€ de reemborsament en farmàcia i vacunes infantils i +100€ en tractaments dentals 

DKV SEGUROS

DKV INTEGRAL és un producte de salut complert, que permet diferents modalitats de contractació en funció del tipus de copagament escollit

DKV forma part de Munich RE, un dels principals grups asseguradors alemanys i europeus. A part de ser una de les companyies líders a l'estat en el ram de salut, és una companyia que té un gran sentit de la Responsabilitat Social Corporativa.

El seu producte DKV INTEGRAL és un producte dissenyat per tenir totes les despeses en salut cobertes, sense límits (només en pròtesis)

Quins són els seus punts forts?

• Àmplia cobertura en transplantaments (còrnia, mèdula, hepàtic, renal i cardíac)

• Indemnització diària per hospitalització, a partir del 3r dia d'ingrés (quan no és a càrrec de la companyia) sense cost addicional.

• Reemborsament de les despeses per serveis d'assistència familiar i/o atenció a la dependència, fins a un màxim de 10.000€/assegurat, en el cas d'acreditar-se una situació de dependència de grau 3 per accident.

• Ampli programa de medicina preventiva: salut infantil, revisió ginecològica anual, revisió cardiològica del risc coronari, prevenció del càncer colono-rectal, prevenció del càncer de pròstata, programa de salut dental...

• Pla "Vive la Salud": programes de promoció de la salut i prevenció de malalties, amb un assessor mèdic personal i contacte online i telefònic. Per exemple: el programa de deshabituació tabàquica

---

REPTE 2017

Ajuda'ns a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2017 alguns de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Assessorament

Quan analitzem un projecte d'assegurança, comparem diferents productes de les companyies que tenim, analitzem les diferents cobertures i garanties i les comparem amb la pòlissa actual (si n'hi ha), valorant no només la prima, que ha de ser un factor important però no el decisiu, sinó tot el conjunt.

Volem que el client disposi de tota la informació necessària per poder contractar l'assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats, amb total llibertat

---