NEWSLETTER #28 ANY NOU, WEB NOVA

Diumenge, 8 de Desembre del 2019

---

DESTACAT

Any nou, web nova

Comencem el 2018 amb força! Estrenem una web totalment renovada i a punt per estar present a les xarxes d'una manera més simple, moderna i àgil. 

A www.mcasadellapol.cat hi trobareu informació de contacte, informació sobre els diferents productes asseguradors i companyies amb les que treballo, articles que vaig publicant a les xarxes, i així com també tots els butlletins publicats fins ara.

També us convido a seguir-me als diferents perfils que tinc a les xarxes: Facebook, Twitter i Linkedin

I pel 2018, seguirem estant amatents a les novetats que vagin sorgint al mercat i que us ajudin a tenir el vostre patrimoni més ben assegurat.

Gràcies a tots per fer-me confiança dia rere dia des del 2014.

---

DE LA MA

La millor pòlissa per a tu

Cadascuna de les companyies amb les que he decidit treballar és especialista en el seu ram: salut, empresa, llar, vida...

Treballo tant amb companyies que són líders mundials, com amb companyies locals, arrelades al territori. Les primeres ens ofereixen experiència i suport del grup internacional. Les segones, proximitat i una atenció personalitzada.

Perquè cada un de nosaltres té necessitats diferents, és important saber escollir el producte i la companyia que més ens convé.

I aquesta és la meva feina: recomanar-te quina és l'assegurança que més convé, en base a les teves necessitats i segons la meva experiència i criteri professionals.

---

REPTE 2018

Ajuda'm a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2016 i 2017 alguns de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Assessorament objectiu

Quan un client em demana assessorament per a una determinada assegurança, comparo els diferents productes de les diferents companyies que tinc en cartera i li explico en què es diferencien, no només en preu, sinó en garanties i cobertures. Perquè en base al meu assessorament, trii la que millor s'adapti a les seves necessitats. Amb total llibertat.

---