NEWSLETTER #29 ASSEGURANCES DE LA LLAR

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Esperant la gotera

Segons UNESPA, que és la patronal del sector assegurador espanyol, el sinistre que passa més sovint a les llars és la de les goteres que, d’acord amb dades estadístiques, sol passar un cop cada nou anys. El següent més freqüent és el de trencament de vidres, que passa cada 16 anys. I el que passa menys sovint és l’averia elèctrica, que passa només, un cop cada 27 anys de mitjana.

En tot cas, si casa teva té més de 9 anys, ja pots anar preparant la galleda o, millor, revisant la impermeabilització del teulat, perquè només un bon manteniment de l’edifici pot evitar aquests tipus de sinistres. És molt important detectar les goteres a temps per prevenir mals majors: les filtracions poden provocar el despreniment de la pintura de les parets, l’oxidació de canonades i fins i tot curtcircuits. Per tot això, cal estar al cas i en la mesura del possible, mantenir una bona impermeabilització de l’edifici, revisant periòdicament la teulada i renovant cada 2-3 anys la pintura impermeabilitzant exterior.

Un altre espai de la llar on és habitual detectar problemes d’aigua és el lavabo. Per evitar-los és fonamental que l’espai disposi d’una bona ventilació, i que les juntes de la banyera i la dutxa estiguin correctament posades. Si malgrat això, detectem goteres o filtracions, cal reparar-les el més aviat possible, per evitar que la humitat baixi per la paret i aixequi les rajoles.

Tenir una bona pòlissa de la llar no evitarà que pateixis goteres. Però en cas de que, malgrat totes les precaucions, acabis patint-les, disposar d’una bona assegurança t'evitarà despeses majors.

---

DE LA MA

Allianz Hogar Plus

Les assegurances de la llar Allianz Hogar Plus estan dissenyades per garantitzar-te una protecció total davant una àmplia varietat de riscos relatius a l'habitatge i a les responsabilitats derivades de les persones que hi conviuen.

Des de la modalitat bàsica, passant per la modalitat extra o la de tot risc, cada una pensada perquè cadascú trobi l'opció que millor s'adapta als seus interessos i necessitats de l'habitatge.

I a més a més de les cobertures típiques de la llar, s'inclouen les urgències domèstiques i un ampli ventall de serveis d'assistència a la llar: bricolatge, assistència informàtica, assistència per a mascotes i plantes, reparació d'electrodomèstics, línia mèdica, assessorament i protecció jurídica, control de plagues, testament on-line, esborrat digital, reputació digital, assistència en viatge...

En fi, tot un seguit d'avantatges de la ma d'una asseguradora líder a Europa: Allianz Seguros

---

REPTE 2018

Ajuda'm a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2016 i 2017 molts de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Seguretat

Tots els corredors, per poder exercir com a tals, hem d'estar inscrits en un Registre Administratiu Especial de la DGPFAT de la Generalitat de Catalunya, i sotmesos a la seva inspecció i control. En el meu cas, el número de registre és el F226GC. Pots accedir a tota la informació clicant aquí

A més a més, estic col·legiada al Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, amb el número 71.421. Pots accedir a la web del col·legi i consultar les meves dades clicant aquí

---