NEWSLETTER #30 CURIOSITATS SOBRE LES ASSEGURANCES DE COTXE

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Quin és el model de cotxe més assegurat? Quin és el preferit per les dones? I pels homes? 

El sector assegurador ofereix una quantitat molt gran de dades estadístiques, que serveixen a les mateixes companyies per prendre decisions sobre les primes (el preu de les assegurances), la sinistralitat o la composició de la seva cartera de clients.

En aquest sentit, UNESPA, que és la patronal del sector assegurador, periòdicament realitza informes sobre aquestes dades estadístiques. Recentment, ha publicat l'informe "Y tu, ¿qué conduces?", on analitza les marques i els models dels vehicles assegurats, i extreu conclusions sobre els conductors, i les seves preferències segons l'edat, el sexe o el territori.

La primera conclusió de l'informe és que la marca de cotxe més assegurada tant per homes com per dones és RENAULT, seguida de CITROEN i SEAT.

El model de cotxe que condueixen més homes és el RENAULT MÉGANE, seguit pel SEAT IBIZA i el VOLKSWAGEN GOLF. En el cas de les dones, el més conduït és el SEAT IBIZA, seguit del RENAULT MÉGANE i del RENAULT CLIO.

Ara bé, quina és la marca de cotxe preferida per les dones (és a dir, la marca que asseguren més dones sobre el total)? Doncs MINI, seguida de DAEWOO i CHEVROLET-GM. Pel contrari, la marca més assegurada pels homes és MERCEDES, seguida de BMW i MITSUBISHI.

Per models, el més "femení" és el NISSAN MICRA, seguit del TOYOTA YARIS i el VOLKSWAGEN POLO, mentre que en el primer lloc dels cotxes "masculins" hi trobem el RENAULT LAGUNA, seguit del FORD MONDEO i del VOLKSWAGEN PASSAT. Una dada curiosa, el model més neutre (l'últim de la llista tant per homes com per dones) és el OPEL CORSA.

Per territoris, les marques més assegurades a Catalunya són SEAT en primer lloc, seguit de CITROËN, RENAULT, VOLKSWAGEN i PEUGEOT.

Sigui quin sigui el teu model de cotxe, sempre t'ajudaré a escollir la companyia i la modalitat que t'ofereixi les millors cobertures.

Pots llegir l'informe sencer clicant aquí

---

DE LA MA

@utomatic de Plus Ultra

@utomàtic és una assegurança d'automòvil en la que el client pot decidir el nivell de protecció que vol per al seu cotxe, escollint entre diverses modalitats, que inclouen des de les cobertures més essencials d'una assegurança a tercers, fins a les garanties de vidres, robatori i incendi.

Amb la modalitat @utomatic a tot risc, es poden escollir diferents graus de cobertura, per tal de gaudir del cotxe com el primer dia. Les pòlisses a tot risc inclouen a més a més, el servei AutoPresto, amb avantatges exclusius, com ara el vehicle de cortesia gratuït o un descompte de 60€ en la franquícia.

---

REPTE 2018

Ajuda'm a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2016 i 2017 molts de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Proximitat

M'agrada conèixer a tots els meus clients, i oferir-los un tracte amable i proper.

---