NEWSLETTER #33 EL SECRET DE L'ESTALVI

Dimecres, 7 de juny del 2023

---

DESTACAT

Estalviar amb constància

Encarem l'últim mes de l'any. Unes dates en les que solem revisar el què hem fet durant l'any, i què podem millorar de cara a l'any vinent.

Són unes dates en què les companyies d'assegurances i bancs principalment, aprofiten tot el què poden per parlar-nos de jubilació, d'estalvi, per recordar-nos que ens estem fent grans i que hem de pensar en el dia de demà... 

I està molt bé, però hi hauriem de pensar al llarg de tot l'any i no només durant el mes de desembre.

Perquè el principal secret de l'estalvi és la constància: ni la promesa de tipus de interès futurs increïbles (i incerts), ni el disseny de productes que semblen la fórmula de la coca-cola… Dues paraules: constància i temps. Quan abans comencem a estalviar, i ho fem de manera constant en el temps, abans acabarem disposant d’un bon pessic de diners per utilitzar-los per allò que ens vam proposar en un inici.

I és que com tot el què ens proposem, necessitem tenir un objectiu clar: hem de saber quin és el nostre propòsit d'estalvi. Perquè no és el mateix voler estalviar per les vacances de l'any que ve, que estalviar per tenir un complement de cara a la jubilació. Si vols estalviar per les vacances, necessitaràs fer-ho amb un producte que et permeti disposar dels diners en un temps prudencial de temps (això se’n diu liquiditat), i que a poder ser, no et facin pagar per fer-ho (penalitzacions, en termes financers). Si el que vols, és anar fent un coixí perquè quan et jubilis tinguis un complement a la pensió de la seguretat social, necesitaras un producte que quan arribi el moment, et permeti recuperar tots els teus diners, i si pot ser, t’ajudi a estalviar impostos.

Al mercat, hi ha un munt d’aquests productes, tants que moltes vegades no sabem què ens convé i acabem contractant el que ens ofereix l’assessor del nostre banc. I els productes bancaris no són els únics que ens ofereixen la possibilitat d’estalviar… Les companyies asseguradores disposen de productes d’estalvi garantits, sense complicacions, el la que el capital invertit es garanteix a la data de venciment i amb possibilitat de poder fer rescats parcials o totals sense penalitzacions… I si parlem d’estalviar a llarg termini, molt millor fer-ho amb un pla de pensions garantit que no pas amb un que no ho sigui. Tindràs els mateixos avantatges fiscals que amb els que et pugui oferir el banc, però amb l’avantatge de que la inversió que fas està garantida sempre.

En resum, fixa’t el teu objectiu d’estalvi, i comença a estalviar de mica en mica el més aviat possible, amb un producte que s’adapti a les teves necessitats (no al revés), i sobretot, amb el consell d’un expert en la matèria.

---

DE LA MA

ALLIANZ PENSIONES

Allianz ens ofereix un únic producte amb dues modalitats de contractació: El Allianz Pensiones Consolidado i el Allianz Pensiones Dinámico

En els PPA (Plans de Previsió Assegurats), a diferència dels Plans de Pensions tradicionals que inverteixen en renda variable, no hi ha la possibilitat d'obtenir rendibilitats negatives. El producte garanteix un capital mínim en els casos de jubilació, mort i invalidesa.

És un producte d'estalvi a llarg termini, que ofereix la màxima flexibilitat, ja que el pla s'adapta a la situació econòmica de cada moment. També ofereix la possibilitat de fer aportacions extraordinàries en qualsevol moment, i si cal, suspendre o reactivar les aportacions sempre que es vulgui.

En definitiva, els PPA d'Allianz et permetran gaudir de la jubliació amb la màxima seguretat.

---

REPTE 2018

Ajuda'm a continuar ampliant la xarxa de clients

Durant el 2016, 2017 i el 2018 molts de vosaltres ja heu gaudit de les "experiències" SmartBox. I vull que sigueu molts més encara!!!!!!

Recomana'm als teus coneguts, familiars i veïns. Si algun d'ells acaba contractant una nova pòlissa valorada en 300€ o més anuals, rebras com a obsequi una capsa regal SMARTBOX!

---

VALORS

Tranquil·litat

Desitjo, sincerament, que tots els meus clients estigueu tranquils amb les assegurances que contracteu. La professionalitat i experiència em marquen el camí per assessorar-vos a contractar la pòlissa que millor pot cobrir les vostres necessitats. La vostra tranquil·litat és la meva

---