Política de privacitat i Protecció de dades

En aquesta pàgina podràs trobar tots els detalls relatius a la Política de Privacitat que segueixo sobre les dades que em facilitis a través dels serveis disposats en aquesta pàgina web i/o a la meva oficina de corredora d’assegurances.

Principals aspectes a tenir en compte

En la meva feina, pel què fa al tractament de dades, actuo sota les normes establertes pel nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD). La privacitat dels usuaris i la protecció de les seves dades són aspectes molt rellevants, i aquesta nova norma les intenta protegir al màxim.

Així mateix, t’informo que en compliment d’allò establert a l´art 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, disposo d’un fitxer o base de dades de clients, que recull les dades estrictament necessàries per un eficaç compliment de les meves funcions i tasques professionals i comercials d’assessorament, assistència i mediació en matèria d’assegurances. Dins de les tasques comercials s’inclou la segmentació de clients i l’enviament, ja sigui via telefònica, postal o electrònica, d’informació sobre determinats productes o serveis, ofertes, promocions, butlletins periòdics i campanyes de fidelització.

Com a corredora d’assegurances, tinc el deure de tractar correctament i salvaguardar totes les dades personals que em facilitis.

Les dades personals que em facilitis mai seran venudes, llogades o traspassades a cap altra empresa o entitat, si no és estrictament necessari per a la celebració de contractes d’assegurança i el seu corresponent servei de gestió i post-venda, sempre segons el que estableix al respecte, el RD Llei 3/2020 de 4 de febrer.