El butlletí

L’objectiu essencial d’aquest butlletí mensual és exposar com funciona l’apassionant món de les assegurances, amb un llenguatge planer i a l’abast de tothom. Intento explicar els principals conceptes bàsics que s’han de tenir en compte a l’hora de contractar qualsevol tipus d’assegurança, els diferents tipus de productes que hi ha al mercat, les principals cobertures per cada tipus d’assegurança, i per acabar, cada mes analitzo a fons un producte dels que comercialitzo.

Si t’interessa i vols estar al dia, envia un mail a info@mcasadellapol.cat indicant que vols formar part de la llista de distribució del butlletí i t’hi afegiré amb molt de gust!

Pel disposat en la Llei Orgànica 15/1999, t’informem que en cas de sol·licitar l’ingrés a l’esmentada llista de distribució, les teves dades de caràcter personal s’incorporaran de forma confidencial en una base de dades. Les dades s’emmagatzemaran amb la fi exclusiva d’enviar-te el butlletí d’informació mensual i informació sobre productes d’assegurances. Quedes igualment informat/da de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent.

I si vols veure qualsevol dels números publicats fins ara, clica al damunt del que més t’interessi:

Newsletters anteriors (des del gener del 2015 al gener del 2019):