Qui sóc?

El meu nom és M.Àngels Casadellà i Pol. El 1994 em vaig llicenciar en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, i des del maig del 1999 ostento el títol de Mediadora d’Assegurances, otorgat per la Generalitat de Catalunya.

L’any 1997 vaig començar la meva trajectòria professional a Caixa Laietana. L’any 2000 em van proposar ser anomenada administradora única de Laietana Mediación, la corredoria d’assegurances de Caixa Laietana. Vaig ocupar aquest càrrec fins l’any 2007, quan per poder-se adaptar a la nova llei de mediació, es va restructurar l’empresa. Aleshores vaig passar a ser la Directora Tècnica de Laietana Mediación Operador de Bancaseguros Vinculado de Caixa Laietana, càrrec que vaig ocupar fins que al novembre del 2013, quan l’empresa va entrar a formar part del Grup Bankia. Des del novembre del 2013 i fins al juny del 2014, vaig ser la responsable de cotitzacions d’assegurances per a particulars de Bankia Mediación a tot Catalunya.

Al juny del 2014 decideixo plegar de Bankia Mediación i iniciar el meu propi projecte empresarial. Així doncs, al desembre del mateix any, després d’obtenir l’autorització de la Direcció General de Política Financera de la Generalitat de Catalunya per actuar com a corredora d’assegurances, inauguro el meu propi despatx a Malgrat de mar, el poble que m’ha vist créixer.

Des d’aleshores, cada dia treballo per ajudar als meus clients a assegurar-se correctament, oferint-los la meva experiència i coneixements dins del món assegurador.


Aquesta sóc jo

A punt per ajudar-te!

Economista i corredora d'assegurances

M. Àngels Casadellà i Pol