Salut

La nostra salut i la dels qui més ens estimem ha d’estar en bones mans.

La companyia que triem, ha d’oferir-nos unes cobertures àmplies, però també un quadre mèdic amb especialistes i centres al nostre entorn. I sobretot, hem de tenir la certesa que quan tinguem qualsevol necessitat mèdica, la companyia estarà al nostre costat.

Avui en dia, hi ha moltes companyies al mercat que ens ofereixen una àmplia gamma de productes de salut: des de pòlisses dentals, fins a pòlisses de reemborsament, passant per pòlisses de serveis ambulatoris o serveis complerts… Totes aquestes diferències de cobertura impliquen també diferències importants en el preu. I en salut, més que mirar el preu, hem de mirar els serveis que ens ofereix cada companyia. 

Les companyies amb les que treballo aquest ram, són totes elles companyies especialistes en salut, que ofereixen productes de serveis complerts i cobertures àmplies, i en qualsevol cas, amb la seguretat de comptar amb una empresa amb total garantia de servei i atenció al client:

MGC (Mútua General de Catalunya) és una mútua catalana, especialista en assegurances d’assistència sanitària i amb una experiència de més de 30 anys en el sector. Disposa d’un quadre facultatiu molt ampli a tot Catalunya, on a part d’incloure centres de renom, inclou els equips mèdics de prestigi que hi treballen. La Mútua no neix pas amb la intenció de repartir dividends entre un grup d’accionistes, sinó amb l’objectiu de reinvertir els beneficis per a oferir sempre més i millors serveis als mutualistes, únics propietaris de l’entitat. Segons la darrera enquesta realitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona, la MGC és una de les entitats asseguradores millor valorades pels metges catalans.

DKV forma part de Munich RE, un dels principals grups asseguradors alemanys i europeus. A part de ser una de les companyies líders a l’estat en el ram de salut, és una companyia que té un gran sentit de la Responsabilitat Social Corporativa. Treballa activament per promoure uns hàbits de vida saludables, estimulant comportaments que facin gaudir de la vida als seus clients. Així mateix disposa d’un ampli ventall de programes de prevenció gratuïts pels seus assegurats. 

CASER és una companyia espanyola, amb més de 70 anys d’experiència en el mercat assegurador. La seva activitat es diferencia de la resta per la seva orientació al client i la qualitat del seu servei. Més de 3 milions de clients avalen la seva gestió. Ha estat la primera companyia del mercat en certificar tots els processos de gestió de la seva Assegurança de Salut, recolzant així l’estratègia de diferenciació i el compromís amb la qualitat del servei.

PREVISORA GENERAL és la última incorporació al catàleg de companyies amb les que treballo el ram de salut. És una mútua catalana de previsió social, especialista en assegurances personals, amb més de vuitanta anys d’experiència i compromís amb el mutualista, i vinculada a diferents àmbits de l’economia social.Treballa per ser una alternativa a assegurança tradicional. Posa l’economia al servei de les persones amb l’objectiu d’ aconseguir una societat més amable i solidària i busca noves solucions per generar valor per als seus clients. Previsora General és la primera mutualitat amb el certificat EthSi (Ethical and Solidarity Based Insurance)