Un projecte que va creixent!

PerMariàngels

Un projecte que va creixent!

Un any més, i ja en van dos, aprofito aquest mitjà per donar-vos les gràcies. Va ser al desembre del 2014 quan vaig rebre l’autorització de la Direcció General de Política Financera per exercir com a corredora d’assegurances. Com passa el temps!!!!

Des d’aleshores, entre tots m’heu ajudat a teixir una xarxa de clientes i clients de la que em sento molt orgullosa. I és per això que us vull donar les gràcies a tots i cadascún dels que m’heu fet confiança.

El meu objectiu, quan vaig plantejar-me obrir el meu propi despatx, va ser posar a disposició dels meus clients la meva experiència de més de 15 anys en el sector assegurador. I això és el que us ofereixo i vull continuar oferint-vos.

Sense la vostra ajuda no estaria on estic ara. Perquè la meva feina no és vendre assegurances, sinó ajudar-vos a triar la que més necessiteu; donar-vos informació i assessorar-vos perquè escolliu l’assegurança que més us convé. Objectivament i amb un criteri professional.

Gràcies un cop més per voler formar part d’aquest projecte!!

Quant a l'autor

Mariàngels administrator