Per què contractar una assegurança amb un corredor/a?

PerMariàngels

Per què contractar una assegurança amb un corredor/a?

Els corredors/es d’assegurances som mediadors qualificats que col·laborem amb les companyies asseguradores per distribuir assegurances. Contractar una assegurança intermediada per un corredor/a aporta molts avantatges:

  1. Professionalitat. Tenim un alt coneixement de la matèria. Estem capacitats i formats d’acord amb una legislació molt exigent i complerta per atendre les necessitats concretes de cada assegurat.
  2. Assessorament individualitzat i personalitzat. La funció del corredor no s’acaba amb la formalització del contracte, sinó que continua durant la vigència de la pòlissa, assessorant. El tracte individual i personalitzat aporta confiança, element clau en la gestió del contracte, que ofereix al consumidor la màxima seguretat
  3. Gestió eficaç i servei post-venda. El corredor ajuda a l’assegurat en la tramitació dels seus sinistres, agilitzant el tràmit i aportant tots els arguments tècnics necessaris per tal de prestar el millor servei.
  4. Servei sense cost afegit per l’assegurat. Els corredors rebem els nostres ingressos de les companyies asseguradores. El nostre servei no afegeix cap cost extra a l’assegurat.
  5. Rigor i transparència. El corredor d’assegurances està obligat a tenir la qualifiació professional i fins i tot, depenent del tipus de feina que faci, a seguir un determinat nombre d’hores anuals de formació. Tot això està regulat en la llei 26/2006 del 17 de juliol. A més a més, estem degudament registrats en un fitxer públic a la DGSFP

 

Quant a l'autor

Mariàngels administrator