Nadal ben assegurat

PerMariàngels

Nadal ben assegurat

L’any passat van ser els grups “bombolla”. Aquest any, les paraules que més estan sonant de cara a les festes que s’apropen són vacunes, test d’antígens i PCR. La pandèmia no afluixa i cal trobar-nos amb totes les mesures de seguretat davant la Covid.

Però hi ha d’altres aspectes que no hem de menystenir, perquè són situacions que poden entelar l’ambient de celebració d’aquests dies.

Protegeix les teves dades

Aquests dies rebem molts missatges al mòbil, ja sigui per whatsapp o SMS. La majoria són felicitacions en forma de foto o gift. Però n’hi poden haver que rebem (segurament perquè el remitent no és conscient del risc) en format de fitxer (normalment .exe) que s’ha de baixar i instal·lar al mòbil. Pareu molta atenció, i en la mesura del possible, no baixeu cap fitxer. Pot ser un virus que s’instal·li al vostre mòbil i hackejar-vos les dades (personals, comptes de xarxes socials, comptes bancaris, targetes…).

I no només en l’àmbit personal, sinó també en el professional. Si ets treballadors autònom o empresari, pren les mesures per protegir-te del risc real de ciberatac. I no només es tracta de tenir instal·lat un antivirus. O et penses que la Generalitat, la Corporació Catalana de TV, el SEPE o Telefònica no compten amb un bon escut? L’any passat, un 76% de les PIME espanyoles van rebre un atac cibernètic. I és que els hackers prefereixen atacar les petites empreses doncs solen tenir uns escuts de seguretat més febles, i els és més fàcil bloquejar els comptes. Saps qui és el més interessat en tenir les dades de la teva empresa? Tu!! Per tant, procura disposar d’una bona assegurança que et cobreixi aquest risc, perquè en cas de rebre un atac, els professionals de la companyia puguin solventar la incidència el més aviat possible i el negoci pugui continuar rutllant.

Protegeix la teva llar i el teu cotxe

L’assegurança de la llar és una de les més contractades a l’estat. Gairebé 3 de cada 4 habitatges compta amb una pòlissa que garanteix riscos diversos, com per exemple l’incendi, els danys per aigua o el robatori. Ara bé, la garantia que més es fa servir, i amb diferència, és la de danys per aigua. De fet, les estadístiques diuen que cada 12 segons hi ha una canonada que es trenca i provoca danys, que cada 26 segons es trenca un vidre i que cada 40 hi ha un dany elèctric.

Estalvia’t patiments durant aquestes festes i si encara no tens una assegurança de la llar contractada, fes-ho. Segur que en un moment o altra l’hauràs de fer servir, i esperem que no sigui enmig del dinar de Nadal.

Pel què fa al cotxe, entre el 24 de desembre i el 7 de gener es produeixen uns 65.000 accidents lleus. Són dies que tenim ganes d’arribar a casa dels pares o d’aquells familiars que fa temps que no veiem. I en cas de sinistre, es valora molt una resposta ràpida i adient de la nostra companyia d’assegurances. Si l’has contractat amb l’assessorament d’un mediador, tens la tranquil·litat de tenir la millor cobertura.

Protegeix la teva salut

En moments com els actuals, en què la pandèmia encara està ben viva, és molt important disposar d’una cobertura complerta de salut, que ens permeti poder accedir als especialistes mèdics o al metge de capçalera sempre que ens calgui, sense haver de fer cues, o bé rebre els tractaments necessaris sense haver-nos d’esperar.

Si vols tenir la millor cobertura de salut per tu i la teva família, demana’m informació de les diferents opcions que hi ha al mercat. En salut és molt important valorar i saber quines cobertures i tractaments estan inclosos en cada opció, així com també les carències que s’apliquen i com varia la tarifa al llarg dels anys. El preu és un factor més que s’ha de valorar, però no ha de ser ni l’únic ni el primer. En aquest enllaç tens un resum de les diferents companyies amb les que treballo aquest ram.

Quant a l'autor

Mariàngels administrator